Prima pagină > Ştiri > Evreii ca la ei acasă

Evreii ca la ei acasă

19936sd3.jpg

Guvernul britanic s-a angajat sa contribuie cu bani publici la asigurarea securitatii scolilor evreiesti, anunta The Jewish Chronicle. Aceasta masura a fost luata la recomandarea unui raport parlamentar asupra „antisemitismului” din regat.

In acest sens, Jim Knight, ministrul educatiei, a afirmat recent ca „securitatea scolilor si a elevilor este prioritara”. In momentul de fata, parintii platesc pentru masurile de securitate. Acest lucru va fi istorie caci contribuiabilii de rand vor prelua, partial sau chiar in totalitate, aceasta sarcina financiara. Inca nu se stie suma exacta alocata de guvern acestei chestiuni.

Anuntul a fost foarte bine primit de liderii comunitatii evreiesti. Richard Benson, de la Community Security Trust, o organizatie care se ocupa cu „monitorizarea incidentelor antisemite”, a declarat ca „sutem increzatori si apreciem intelegerea ministrului educatiei in legatura cu aceasta problema importanta care afecteaza comunitatea noastra”.

Russell Kett, director la Scoala Libera Evreiasca din Londra, a declarat ca „orice este mai mult decat nimic este binevenit”. (R.S. – Novopress Romania)

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: