Prima pagină > Ştiri > a început asaltul muntelui Athos !

a început asaltul muntelui Athos !

Salonic. În jur de 500 de persoane, printre care şi numeroase femei, au pătruns ieri pe teritoriul Muntelui Athos (nordul Greciei). Intrarea în acest spaţiu sfînt al Ortodoxiei este interzisă femeilor şi animalelor femele încă din anul 1045, a precizat pentru AFP Kyriaki Malama, un purtător de cuvînt al manifestanţilor, care acuză cinci mănăstiri de la Muntele Athos că reclamă drepturi de proprietate pentru mii de hectare de pădure şi de teren arabil din satele lor. Femeile care au încălcat interdicţia riscă între două şi 12 luni de inchisoare.

Nu încape îndoială că acest asalt a fost organizat din timp de către grupurile interesate în pîngărirea principalei reguli a Grădinii Maicii Domnului cum este numită Republica Monahală de pe Muntele Athos. Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) – organ activ în distrugerea Bisericii Ortodoxe (vezi cazul aşa-numitei „mitropolii a Basarabiei” srpijinită de către CEDO cu încălcarea flagrantă a Canoanelor Bisericeii Ortodoxe Ecumenice) a examinat în 2003 dosarul unei deputate liberale în Parlamentul European care ceruse, în spiritul „drepturilor omului”, deci şi al „egalităţii genurilor” (sexelor, cum le place dumnealor să zică), să fie anulată interdicţia de a intra pe teritoriului Republicii Monahale pentru orice femeie şi femelă de animal.

A fost nevoie de intervenţia guvernului Greciei care să amintească nelegiuiţilor din Parlamentul UE că una dintre condiţiile intrării Greciei în UE (Uniunea Europeană) era respectarera absolută de către UE a regulilor de vieţuire a Republicii Monahale, inclusiv a acestei interdicţii.

Vedem că forţele anticreştine nu se ogoiesc şi atacurile se vor înteţi. Democrăţimea europeană nu va permite ca pîngăritoarele respecitve să facă puşcărie. Mai mult, acest asalt va fi folosit ca precedent pentru a anula interdicţia dată. Se ştie că deputaţii Parlamentului UE nu se sinchisesc deloc să încalce legile statelor UE şi ale celor din vecinătatea lor. Astfel, în aprilie 2007, la Chişinău, un grup de deputaţi în Parlamentul UE a organizat în faţa primăriei capitalei Moldovei un miting nesancţionat în favoarea sodomiţilor din Moldova la care au declarat explicit: „Moldoveni, nu aveţi nici o şansă să deveniţi membri ai UE atît timp cît nu recunoaşteţi libertatea homosexualilor de a organiza manifestaţii publice la Chişunău şi în orice localitate din Moldova.” De altfel, sîntem absolut de acord să nu intrăm în UE încă vreo mie-două de ani, dar să ne păstrăm ca oameni. Oricum, primarul actual al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, vicepreşedintele Partidului Liberal, a declarat în spiritul ideologiei liberale că el va permite manifestarea publică pe străzile capitalei, inclusiv pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, a oricăror acţiuni ale sodomiţilor, doar aceştia să le solicite regulamentar la primărie.

UE va trata fărădelegea aceasta de la Athos în spiritul „corectitudinii politice” care nu este nimic altceva decît cenzura ideologică care este, de fapt, o dictatură asupra gîndirii pentru toţi cetăţenii UE.

Semnele vremurilor de pe urmă se înteţesc, căci şi intrarea femeilor pe Muntele Athos este un semn al acestor vremuri proorocite. Numai duşmanii Bisericii lui Hristos se bucură de ridicarea acestei oprelişti, iar rătăciţii nu văd în cele ce se întîmplă în jurul Bisericii şi înlăuntrul ei semnele de netăgăduit ale apropierii Celei de a Doua şi Slăvitei Veniri a Mîntuitorului nostru Iisus Hristos Care va ucide cu suflul Său pe Antihrist ale cărui cărări sînt îndreptate pe zi ce trece, inclusiv prin împlinirea semnelor proorocite, cum este şi pătrunderea pe Muntele Sfînt a femeilor.

Fraţilor şi surorilor, să ne rugăm cu pocăinţă, cu inimă curată şi înfrîntă, nădăjduind în ajutorul Dumnezeului nostru Iisus Hristos !

Ei, vino, Doamne !

Reclame
Etichete:,
 1. cristina catrina
  16 ianuarie 2008 la 10:16

  Cu ce nerusinare a putut fi incalcata interdictia de a intra femeile in muntele Athos.!?oare nu ne mai temem de Dumnezeu?
  Oare nu vedem molima care ucide suflete si trupuri?Asa loveste vrasmasul,unde ne doare cel mai tare . In ORTODOXIE!Si atunci, Frati intru Hristos Domnul nostru, sa cadem inaintea Maicii Domnului, sa mijloceasca pentru inteleptire,iar daca tot nu ne vom intelepti atunci, sa asteptam sfarsitul….

 2. soliman mihaela
  23 ianuarie 2008 la 22:00

  In primul rand daca crezi un pic in Dumnezeu te ai teme de mania sa care oricum sunt sigura ca nu va intarzia sa apara.In acest caz.Si mai cred ca e si o chestiune de respect,fata de o proprietate privata,pana la urma.

 3. 31 ianuarie 2008 la 17:28

  Să prezentă în spirit creştin ştirile frumoase, deşi suntem atraşi de tot soiul de bârfe. Îmi place ştirea de mai jos: „De Crăciun creştinii au colindat capitala”. Ei ne fură curajul prin acţiuni de tot soiul, care mai de care mai ilegale şi grosolane şi noi ne automutilăm înspăimântându-ne.
  la noi la Mânăstirea Frăsinei în Jud, Vâlcea e regulă de vieţuire ca şi în Athos. Multe femei au intrat pe furiş ori au dat buzna şi s-au ales cu moartea prematură. Chiar o tovarăţă activist de partid,a mers să facă impresii acolo crezând că Perinţii n-au mai văzut draci, dar a plecat „împleticindu-se”!
  e dureros ce se întâmplă în lume. totuşi sunt oameni ca noi – să ne doară pentru ei. ţi să nu avem impresia că o apărăm noi pe Maica Domnului sau măcar Sfântul Munte Athos.
  Că nu e loc pentru compromisuri, e cu totul altceva, dar cu pacea noastră sufletească cum rămâne când ne îngrozim grabnic şi în gur mare?
  n-aş fi zis nimic dacă nu vedeam ştirea frumoasă de mai jos. „de Crăciun creştinii au colindat capitala. Capitala care se vrea cedată Europei a fost câştigată pentru Hristo, cu alte cuvinte. Mă întreb sau hai să ne întrebăm cum să smulgem sufletele noastre din acest tăvălug imens? oare anunţându-i pe alţii să se ferească sau luptând astfel încân flacăra credinţe să-i ardă pe cei din jur fără a ne fi auzit strigarea? accept o cala de mijloc, dar de ştirile PRO-TV e plină lumea,sătulă şi intoxicată, pângărită chiar.

 4. constantin
  4 martie 2008 la 14:14

  daca eram acolo creca le rupem picioarele

 5. 1 iulie 2008 la 11:43

  Dragii mei ce va mai mirati oare moartea in neamul omenesc prin cine a venit nu prin femeie?(eva) credeti-ma caci cele mai multe sminteli inclusiv si in Biserica vin din partea femeilor si mai grav este ca sunt babe batrine care vin cu nesimtire in Sf. Biserica cu dezmatate vopsite cu ruj pe buze si mai saruta Sf. icoane si daca indraznesti sa le spui ca nu e bine te batjocoreste acolo in Biserica si te blestema am ajuns ca in Biserica cind vad femeie in fata mea sa pun capul in jos sa plec din fata ei.sa ma ierte cele care se simt jicnite dar cred ca se vede cu ochiul liber ce se intimpla in lume cuvintele mele sunt de prisos .Rog pe Bunul Dumnezeu sa ne dea la toti multa rabdare intelepciune si sa ne ajute cu Harul Sau sa putem fi mai buni unii fata de altii Doamne-ajuta.

 6. Antonia
  8 ianuarie 2009 la 10:02

  Totul se adevereste pas cu pas. Va veni probabil, curand, si vremea cand marii pustnici (nu toti) din Athos vor pleca unde-i va lumina Dumnezeu. Daca femeile au mers pe muntele Athos nu inseamna ca s-au sfintit. Ci – dimpotriva, cred.

 7. Cristina
  17 ianuarie 2009 la 1:22

  Ar fi interesant de intrebat pentru ce voiau femeile sa intre. In cazul in care nu sint credincioase, nu e nimic de vazut pentru ele pe un munte numai cu manastiri. Iar in cazul in care sint credincioase, vor respecta legea! Si atunci? Cu ce drept si cu ce motivatie?

  Foarte clara intentia! Sint de acord ca TREBUIE sa se stie ce se intimpla acolo, si sa luptam cum putem pentru bisericile noastre si pentru pastrarea nu numai a patrimoniului spiritual istoric dar si a minunatului izvor de sfintenie din Muntele Athos. Pentru rugaciunile parintilor de acolo mai sintem noi aici, in zile de asa putreziciune sufleteasca si trupeasca. Deci sa luptam pe cit ne este omeneste cu putinta, chiar daca, intr-adevar, nu salvam noi nici Muntele Athos nici pe Maica Domnului. Insa nici indiferenta nu ma linisteste. Daca asta e singura fapta de care sintem capabili pt a ajuta, atunci sa ne rugam din tot sufletul pentru parintii din Athos, ca si pt noi insine.

  Si, asa cum ne invata legea si traditia ortodoxa, ce-ar fi sa ne rugam si pentru oamenii intunecati care au calcat voia Maicii Domnului? Poate macar o data vom putea face o rugaciune comuna cu ortodocsii de pretutindeni. Sa ne rugam Domnului si fie ca aceasta rugaciune sa arda orice dorinta de pingarire a Sf Munte Athos!

  Mila Domnului fie peste noi toti!

 8. sofiai
  19 ianuarie 2009 la 0:54

  e trist ce se intimpla ,dracul e f.f.obraznic si pigaritor,dar lucreaza tot prin oamenii supusi lui.Traim semnele vremurilor din urma .Repeziciunea cu care satan vrea sa-si puna in aplicare dominatia acestei lumi ,ne arata ca el este dezlegat si mai are putina vreme!!Deci sa ne intarim in credinta si fapte sau macar ..ginduri bune.tot ce se intimpla acuma este ingaduit de sus pentru a se deosebi oile de capre!DUMNEZEU CU MILA LUI SA NE AJUTE!

 9. 27 iulie 2010 la 21:26

  Modelul de la Muntele Athos ,vad ca este adoptat si de cei de la antena 1.Tot ce e romanesc a devenit blamabil, religia strabuna, istoria si cultura au inceput se fie denigrate cu temeinicie. Nimic nu e intamplator, se pregateste terenul pentru uraganul ce vrea sa spulbere definitiv Ortodoxia si romanismul pentru ca neamul romanilor sa fie asimilat definitiv in oceanul globalist. Veneticii si lacheii lor, vor ca romanii sa fie transformati intr-o masa de sclavi timorati si fara identitate gata sa accepte orice, inclusiv ruperea Romaniei.

 1. 15 ianuarie 2008 la 19:05
 2. 17 ianuarie 2008 la 11:36

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: