Prima pagină > Apusul, Atitudine, Ştiri > Gordon Brown

Gordon Brown

gordon_brown_deputy_prime_minister1.jpgE rău de tot când ai de-a face cu oameni îndrăciţi, mai ales dacă sunt puşi în vârful trebilor. Ştim din istoria relativ recentă ce cumplite suferinţe au provocat popoarelor unii îndrăciţi care au ajuns la conducere (Lenin, Hitler, Pol Pot şi alţii).

Acum Satana le pune mască îndrăciţilor din fruntea statului, ca să nu-i depisteze lumea uşor, ci să-i urmeze, ca şi cum ar fi normali. Uite, în Marea Britanie a devenit prim ministru unul Gordon Brown, un om care a votat de 16 ori pro-avort (vezi Altermedia din 22 august curent) şi de alte şapte ori a susţinut cu votul său „promovarea experimentării distructive pe embrion”, practic de 23 de ori acest lider de stat a acţionat împotriva vieţii omeneşti, mai ales a pruncilor nenăscuţi. Predecesorul său, Tony Blair, croit mănuşă pe gheara diavolului, este şi el un susţinător al experimentelor pe embrioni umani, ba chiar a şi promovat legi pro-avort precum şi Legea Capacităţilor Mintale, prin care medicii sunt îndreptăţiţi să-i înseteze şi înfometeze până la moarte pe anumiţi pacienţi.

Nemernicul acesta, ca şi celălalt care guvernează în prezent, a dat lege că elevele de şcoală, începând cu vârsta de 11 ani, pot avorta fără consimţământul părinţilor. Ucigaşii ăştia sunt din acelaşi aluat satanicesc, aşa cum era şi Stalin, numai că faptele lor au aparenţa normalităţii, sunt „legale”, corecte politic, aprobate de toţi ca fiind apărătoare ale unor drepturi, asta doar fiindcă nu mai trag cu mitralierele în oameni, ci pun la lucru o armată de criminali cu bisturii, injecţii şi pilule-otrăvuri. Slujitori ai demonului şi ai morţii, aceştia trec acum drept modele de urmat pentru tinerele generaţii. Mai bine i-aţi vedea cât de hidoşi sunt şi v-aţi păzi cu spaimă de ei!

Cronica Antihristului

Reclame
  1. xulescu
    13 octombrie 2008 la 23:54

    foarte bine a facut… bolnav esti tu!

  1. 28 ianuarie 2008 la 17:33

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: