Prima pagină > Apusul, Ştiri > Sentinţă pro-sodomistă

Sentinţă pro-sodomistă

În conformitate cu hotărîrea instanţei de judecată, episcopul anglican Hereford Anthony Martin Priddis ( a fost nevoit să-şi ceară scuze  de la homosexualul John Reaney ( în vîrstă de 42 de ani pentru discriminarea “pe criteriu de orientare sexuala”.În plus, episcopul a plătit o amendă în valoare de 92 mii de dolari pentru refuzul de a angaja sodomitul în cadrul administraţiei eparhiale.

“Lesbienele şi gay credincioşi care lucrează în biserica Angliei au dreptul la un tratament uman”, consideră sodomitul Reaney. Satisfacţia faţă de decizia instanţei de judecată şi-a exprimat-o şi cea mai mare organizaţie de apărare a drepturilor homosexualilor din Anglia “Stonewall”, potrivit căreia compensaţia bănească a avut menirea să pună punctele pe i.

Reprezentanţa eparhiei a comunicat că întreaga sumă, care urma să fie achitată de către episcopie, a fost achitată de un “binefăcător anonim”.

Sursa

Reclame
  1. sandu ciobanu
    26 februarie 2008 la 20:29

    aceste acte de justitie diavoleasca arata car sa vada tot chiorul si sa auda tot surdul ca <>>,,ZIUA A VENIT ,CEASUL A VENIT A MAI RAMAS DOAR CLIPA „”””” RUGATIVA FRATILOR RUGATIVA NEINCETAT SA NU LIPSEASCA RUGACIUNEA DIN MINTEA NOASTRA DIN GURA NOASTRA SI DIN INIMA NOASTRA CACI CUM NE VA PRINDE SFIRSITUL ASA VOM FI JUDECATI DACA NU STIM NICI O RUGACIUNE SA ZICEM DOAR ,,DOAMNE IARTAMA CA NU SUNT VREDNIC NICI DE LOCUL IN CARE MA AFLU ACUM”‘MA ROG LUI DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZECU MULTA RABDARE CA IN ACEST SFIRSIT DE VIAC AVEM NEVOIE DE MULTA RABDARE SI SA NE PRIMEASCA IN MIA LUI CE MARE SI NESFIRSITA AMIN .RUGATIVA SI PENTRU MINE PACATOSUL ,,SANDU ”

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: