Prima pagină > Ştiri > „Toţi palestinienii trebuie omorîţi”

„Toţi palestinienii trebuie omorîţi”

„Toţi palestinienii trebuie omorîţi: bărbaţii, femeile, copiii şi chiar animalele lor.” Aceste cuvinte au fost spuse săptămîna trecută de Israel Rosen, directorului institutului de învăţămînd „Ţomet”, instituţie în care învaţă studenţi şi soldaţi din localităţile evreieşti din Cisiordania [zonă palestiniană aflată sub ocupaţie jidovească], scrie Conspiracy Planet.

În articolul respectiv, publicat în multe ziare religioase israeliene (chiar şi în liberalul ziar „Haareţ”) acum 2 săptămîni, Rozen afirmă că în Tora sînt dovezi pentru justificarea unei astfel de poziţii.

Rozen, autoritate printre rabini, avînd autorizaţia de a emite decrete pe teme religioase, a afirmat că palestinienii sînt urmaşii amalichitenilor, care i-au atacat pe evrei în zona Ierusalimului după Ieşirea din Egipt. El zice că Dumnezeu le-a permis evreilor să-i ucidă pe amalichiteni şi aceasta este o regulă renumită din Legi (parte din Talmud).

 1. ana
  17 iunie 2008 la 21:04

  Rosen e un fanatic religios.
  Ca si tine.

 2. 17 iunie 2008 la 22:34

  Multumesc, anisoara, chiar mi-ai facut un compliment !

 3. nuvamaisuportam
  19 iunie 2008 la 21:44

  cu totii stim ca Israelul e un stat terorist, o inventie bolnava a britanicilor condusi din umbra de evreii masoni .. ei mentin violenta in zona pentru a-si justifica inarmarea ( detin peste 500 de focoase nucleare )..

 4. Cucos Gheorghe
  27 iunie 2008 la 13:40

  Biblia, cartea „sfinta”, de „inspiratie divina”, este intesata de astfel de indemnuri ca venite din partea lui Dumnezeu. „1 Samuel 15 – 3,4,5,6,7,8,9,10,11”. „Du-te loveste pe Amalec (probabil poporul despre care vorbeste acest domn Rosen – amalichitenii) si distruge in intregime tot ce-i al lui;sa nu-i cruti si sa omori barbatii si femeile, copii si pruncii, boii si oile, camilele si magarii.” Si Saul s-a conformt ucigand intreaga semitie umana considerata „fara valoare” dar crutand animalele grase si bune. Daca totul s-a petrecut dupa „voia” lui Dumnezeu atunci palestinienii nu pot fi urmasii acestora ci numai urmasii celor 10 triburi ale regatului lui Israel, populatii supuse de asirieni in 721 ien. Evrei, crestini si musulmani (impreuna cu toate sectele derivate) ne batem joc de Dumnezeu implicandu-i numele in cele mai sangeroase acte umane. Cum de ne mai suporta? Nu sunt decat doua variante; ori Creatorul ne monitorizeaza ca un arbitru fara a interveni pe timpul vietii omului, si atunci tot scenariul a fost si continua sa fie o inventie a omului, ori pur si simplu Dumnezeu este o inventie, precum au fost si zeii religiilor politeiste, si atunci trebuie sa intelegem ca trecutul, prezentul si viitorul este doar in manile noaste. Cercetati biblia si veti vedea cat de periculoasa poate fi introdusa ca obiect in scoli??? La fel ca si Noul Testament , la fel ca si Coranul. Monoteismele au introdus odata cu intoleranta si cultura urii.

 5. Cucos Gheorghe
  27 iunie 2008 la 13:55

  Opiniile acestui Domn Rosen nu pot face obiectul unor simple comentarii. El, acest domn, ar trebui judecat de tribunale pentru instigare la violenta extrema. Opinia sa face rau in primul rand poporului evreu. Dar cand si unde au mai fost judecati asemenea formatori de opinii de propriile lor gasti. Poate va mai amintiti de pastorul Tokes care dupa instigarea la ura si violenta a ungurilor a fost promovat in functie de catre gasca sa, care se numeste „Biserica reformata”. Cand vom avea simtul responsabilitatii si masura faptelor poate un astfel de individ va fi exclus din societate. Pana atunci este prezent dreptul la opinie si orice extremist o va putea face.

 6. Cristi B
  29 iunie 2008 la 7:38

  Dom’Cucos imi placi,ca ai”partid unic de guvernamint”si esti pe contra cu toti,avind in acelasi timp rezolvare pentru orice situatie.Doamne milueste-l!

 7. 3 martie 2009 la 20:22

  Isralel Pamant palestinian toti jidanii trebuiesc expulzati din romania pentru ca reprezinta niste capuse pe spatele popoarelor gazda

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: