Prima pagină > Atitudine, Ortodoxie > „Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.” (Ioan 15:13)

„Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.” (Ioan 15:13)

Un adevărat erou la numai opt ani. Zhenya Tabakov a fost înjunghiat de opt ori în spate pentru ca a luptat sa-si salveze surioara din mainile unei pedofil. Băieţelul a dat dovadă de un curaj imens şi a încercat să se lupte ca de la bărbat la bărbat cu pedofilul care o atacase pe sora sa. Datorită băiatului, suspectul a fost reţinut şi urmează să fie pedepsit. Zhenya a fost înmormîntat marţi, în Noghinsk, Rusia.

Investigaţiile poliţiştilor făcute asupra criminalului în vîrstă de 33 de ani, Sergey Kiyashko, au arătat că bărbatul a ieşit din închisoare după 17 ani de detenţie pentru crimă şi furt calificat. A vrut să-şi găseasca un loc de muncă în Noghinsk, însă nu a reuşit să se angajeze nicăieri, relatează „Russia Today”. Din acest motiv, bărbatul a ales să revină la vechile obiceiuri. Pe 25 noiembrie i-a venit ideea să fure nişte bani.

Hoţul a sunat la uşa unui apartament şi a fost primit de o fetiţă de 12 ani, Yana Tabakova, care era acasă cu fratele său de opt ani. Criminalul a ameninţat-o pe copilă cu un cuţit şi pe băiat l-a trimis să îi aducă toţi banii sau obiectele valoroase din casă. În timp ce pedofilul o dezbrăca pe copilă, băieţelul s-a dus la bucătărie, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe atacator. Astfel, bărbatul a lăsat-o pe micuţă şi, furios pe gestul copilului a sărit pe acesta şi l-a înjunghiat în spate de opt ori. După atac, agresorul a fugit şi s-a ascuns într-o casă părăsită de la marginea oraşului. Datorită vecinilor care l-au observat pe pedofil cînd a fugit, autorităţile l-au găsit în scurt timp şi l-au arestat. La secţia de poliţie s-a stabilit că rana bărbatului era adîncă de trei centimetri, dar că este în afara oricărui pericol. Salvatorul fetiţei a trecut la Domnul după cîteva zile, la spital.

http://www.ziua.ro

Reclame
 1. Eugen Serea
  3 decembrie 2008 la 23:10

  Pomeneste-l, Doamne, pe Zhenya Tabakov, copilasul erou, cand vei veni intru Imparatia Ta!

 2. Cotiso
  4 decembrie 2008 la 10:50

  SA NE AMINTIM DE EI !Noua elevi moldoveni din ORHEI au fost arestati de NKVD in 1940,torturati si ingropati de vii sub un gard ,pentru ca la 1 DECEMBRIE au arborat drapelul Romaniei pe sediul NKVD din localitate si au raspandit in oras manifeste care contineau lozinca „Romani din toate tarile ,UNITI-Va !Sa nu-i uitam pe acesti martiri ai neamului nostru !

 3. Student Crestin
  6 decembrie 2008 la 11:36

  Da,suflete neprihanite care s-au jertfit cu eroism.zhenya si-a aparat surioara cu pretul vietii,tinerii de la Orhei au fost casapiti de paganii asiatici bolsevici pantru ca isi iubeau PATRIA .Se vorbeste tare putin despre tinerii din rezistenta moldoveneasca luptatori pentru libertatea tuturor romanilor .Se ridica in schimb monumente criminalilor kgb-isti „eliberatori’Cine ar fi in stare sa initieze o actiune de strangere de fonduri pentru inaltarea unui monument in Orhei pentru copii patrioti ,ingropati de vii de ocupantul rus ?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: