Prima pagină > Atitudine, Înştiinţări, Ortodoxie > „Basilica” lui Baal tresare

„Basilica” lui Baal tresare

Trîmbiţa antihristică Basilica a organizaţiei clericaliste numită „Patriarhia Română” scrîşneşte de pe urma  hotărîrii primăriei oraşului Bucureşti cu privire la „includerea spaţiului de la baza Dealului Mitropoliei ca loc de manifestare a persoanelor care nu sunt de acord cu paşapoartele biometrice”.

Fratele întru Hristos de la blogul „Apologeticum” (să-l întărească Dumnezeu!) atrage atenţia asupra scuipatului (al n-ălea la număr) din partea Patriarhiei (numit pompos „Comunicat de presă”) de care „s-a învrednicit” turma mică şi cuvîntătoare a ortodocşilor români.

Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!

 1. admin
  9 martie 2009 la 23:00

  nadejdea la Domnul, nu la sinod sau la ierarhi…desertaciunea desertaciunilor

 2. Marius Gogonea
  10 martie 2009 la 11:38

  Legea dupa care trebuie sa ne limpezim Calea, a fost lasata oamenilor odata pentru totdeauna, de catre Domnul Dumnezeul nostru si aceasta este Sfinta Scriptura. Legea Domnului nu ne-o citeste sinodul BOR asa cum o vede el, o citeste fiecere in fata lui Dumnezeu si o intelege fiecare atit cit Dumnezeu ii ingaduie sa inteleaga. Sa ne rugam frati Crestini Domnului nostru Isus Hristos sa ne Limpezeasca ochii, mintea, sa ne Deschida urechile spre a intelege caile Lui, mai ales atunci cind citim Sfinta Scriptura. Asadar fratilor, sa ne rugam Fiului, Domnul nostru Isus Hristos sa ni-l descopere pe Dumnezeu Tatal. Amin.

 3. 10 martie 2009 la 13:10

  Marius,

  Ai scapat (din neatentie sau rea-vointa) al doilea pilon (nu mai putin important ca Sfanta Scriptura) al Revelatiei dumnezeiesti – Predania (sau Sfanta Traditie cum i se mai zice in limba moderna). Sectantii nu recunosc Predania, bazandu-se (spun ei) doar pe Biblie (in care, de altfel, gasim o multime de argumente care arata importanta Predania). Orice crestin stie ca nu poate citi si intelege scripturile de capul lui. Este nevoie de Talcuirile Sfintilor Parinti pt a putea intelege asa cum trebuie Cuvantul lui Dumnezeu.

  Vezi aici: 1. http://www.sfaturiortodoxe.ro/invatatura-crestina-ortodoxa/catehism-invatatura-credinta-crestina-ortodoxa-sfanta-traditie-predania.htm
  2. http://bisericasecreta.wordpress.com/2007/10/28/despre-sfanta-traditie-sectarii-nu-recunosc-sfanta-traditie/

  Numele Mantuitorului Hristos se scrie cu 2 de „i”: Iisus.

 1. 9 martie 2009 la 19:05
 2. 9 martie 2009 la 22:11

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: