Prima pagină > Apusul, Atitudine, Cuvînt Bun, Ortodoxie > Momâi de cârpă umedă

Momâi de cârpă umedă

[…] focul e aproape şi, în loc de pocăinţă, românii îl forţează pe Dumnezeu să admită pedepsele asupra noastră. Iată, e actual şi înspăimântător faptul „legalizării” incestului, susţinerii avortului, pedofiliei, prostituţiei, concubinajului. Păcatele desfrâului, libertinajului şi perversiunilor, toate pedepsite cu foc şi pucioasă la Sodoma şi Gomora, sunt pe cale rapidă să devină legi şi drepturi în Codul Penal din România.

Acesta nu mai e un cod de drept, ci cod drăcesc. Prin vot parlamentar, la iniţiativa ministrului Justiţiei. Oo, ce ministru, ce justiţie, ce legi, ce drepturi! Nu-i animalism (apropo de Darwin!), nu-i bestialitate, nu-i subumanitate, ci e cădere în demonism, e îndrăcire în fapt. Măăă, a intrat dracul în noi, asta înseamnă incestul. Ce spune măria sa cu pălărie de cardinal de acolo, de pe deal? E bun biometricul! E bun şi incestul? E bun şi avortul? E bună homosexualitatea? Da’ pedofilia? Da’ concubina libertina? Da’ navetista legală de pe centură? Buuună!?? Las’ că-ţi dă el Tata ţie! Şi ţie, popor de nătăfleţi! Vreţi incest şi-l mai şi făptuiţi?! Păi, unde-i hoitul, acolo e şi vulturul! Pucioasa se va chema de data aceasta napalm şi fosfor şi uraniu. Bagă de seamă ce-ţi spun, de la fluturaşii roşii de cardinal până la fluturaşii negri de nebun incestuos, vom arde şi ne vom scrumi precum ţigările pufăite de prostituate în lupanare. Trupuri de tutun putrezit cu fumegaţii de duhori – asta vom fi! Nici la demenţa asta nu reacţionăm?

Înseamnă că suntem definitiv anesteziaţi, zombi, momâi de cârpă umedă! Mamele şi bunicile noastre ar trebui să iasă din morminte şi să ne ia la bătaie cu reteveie de lemn noduros şi să ne spună: „Pieriţi de la feţele noastre, netrebnicilor!” E atâta ruşine şi atâta neputinţă în ţară că nu mai avem nici glas pentru strigăt. O, Doamne, ce e cu noi? În ce hal am ajuns? De ce umblă Europa asta zăludă, deşelată de diavolul, şi împrăştie reptile ucigătoare prin satele şi prin oraşele noastre? Nu mai ai furcă, nu mai ai coasă, nu mai ai voce, ţărane? Nu mai ai ţărani, ţară de nimic! Întâi ţi-au ucis ţăranii, apoi minţile cele înalte şi ne-au lăsat pe noi, stafii ale nimicului, că nici să plângem nu mai suntem în stare şi să şoptim dureros către Dumnezeu, sari, Tu, Stăpâne, şi pune biciul pe ei şi mână-i pe vrăjmaşi în pustia cea dinafară şi unge-ne în urmă rănile cele de moarte cu untudelemnul milei Tale! Nici măcar în şoaptă să protestăm nu mai suntem în stare…

preluat din revista  „Credinţa Ortodoxă”

  1. Robs
    29 mai 2009 la 1:16

    Dude, asta simt si eu, asta simte orice roman din granitele tari, sistemul asta arhaic de conducere nu mai face fata si n-are sa poata sa faca fata la schimbarile din viitor. Partea mai rea in opinia mea e ca generatia tinara este ,putin spus data la o parte, ci din start ignorata ca si factor de reformare a societatii… Sistemul din trecut a taiat extremitatile societatii romanesti traditinale facand-o sa-si piarda foarte foarte mult din esenta si sa intre intr-o deriva regretabila. Putem schimba ceva, tre’ sa stam uniti si sa luptam ca si cetateni, ca frati in credinta si a acestui neam. Veni vedi vinci!

    P.S. Love the pic 😀

  1. 11 mai 2009 la 23:04

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: