Prima pagină > Apusul, Ştiri > Chipul omului redat prin codul de bare al lui Antihrist

Chipul omului redat prin codul de bare al lui Antihrist

Doi oameni de ştiinţă de la Institutul de oftamologie de pe lîngă Universitatea din California au elaborat o metodă originală de „înregistrare” a imaginii feţei omeneşti în formă de cod de bare.

Faţa omului reprezintă un indicator unic, indicator ce permite obţinerea informaţiei necesare despre o persoană concretă cum ar fi, spre exemplu, indentificarea genului, vîrstei şi a dispoziţiei interlocutorului. În relaţiile sociale, precum sînt cele dintre oameni, capacitatea de a „citi după feţele omeneşti” reprezintă baza pentru cele mai diverse raporturi.

Medicul Steven Dakin şi profesorul Roger Watt au descoperit că aproape toate datele necesare pentru indentificarea persoanei după înfaţişare se conţin în liniile orizontale precum: linia spîncenelor, linia ochilor şi linia buzelor. Cercetările ulterioare au arătat că informaţia prezentată poate fi cu succes  oferită în formă de ansamblu compus din  totalitatea liniilor albe şi negre, cu alte cuvinte, în formă de cod de bare.

Codul de bare, cu ajutorul căruia se marchează mărfurile din super-marketuri are o mulţime de avantaje, cel mai mare fiind simplitatea prelucrării liniilor drepte omogene. Prelucrarea simbolurilor binome (cifrele) reprezintă o sarcină mai dificilă.

Medicul Dankin presupune că descoperirea respectivă poate fi folosită pentru modernizarea sistemelor existente de identificare a trăsăturilor feţei, spre exemplu, a acelor sisteme din aeroporturi care permit identificarea suspecţilor dintr-o mulţime de pasageri. Asemenea tehnologii s-au dezvoltat mult în ultimii ani, însă sistemele existente la momentul actual nu pot fi calificate ca avînd o precizie ideală de identificare a feţei în cazul scenelor aglomerate.

Raportul cu privire la rezultatele cercetărilor a fost publicat la începutul acestei luni în ediţia ştiinţifică a periodicului Journal of Vision.

Sursa: Science Daily

>>> Identificarea numărului-nume 666 în codul de bare <<<

  • O investigaţie bine documentată pe aceeaşi temă (atît d. p. d. v. tehnic, cît şi duhovnicesc) se găseşte în cartea „Apocalipsa 13”, de inginerul Mircea Vlad.
Reclame
Etichete:, ,
  1. 21 mai 2009 la 19:09

    Iar anumiti psihologi vor putea interpreta cu si mai multa usurinta ”arhiva emotionala” de data asta cuantificata – intiparita pe fata de-a lungul vietii, pe baza ei putandu-se estima si proximele reactii individuale intr-o anume conjuctura !

  1. 20 mai 2009 la 3:06

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: