Prima pagină > Apusul, Atitudine, Ştiri > Sistemul drăcesc: Oameni arestaţi din cauza lipsei telefonului mobil

Sistemul drăcesc: Oameni arestaţi din cauza lipsei telefonului mobil

Telefoanele mobile joacă un rol important nu doar în viaţa oamenilor simpli, ci şi în activitatea organelor de drept. Într-atît de important, încît lipsa acestuia la o persoană suspectată se califică drept intenţie de a se ascunde de poliţie, comunică The Register (găsiţi mai multă informaţie la sursă).

Ideea este că fluxurile de date acumulate pe parcursul funcţionării telefoniei mobile constituie în sine o comoară de informaţie privitor la relaţiile unei persoane cu altele şi la deplasarea acesteia în spaţiu. Operatorii de telefonie mobilă din UE sînt obligaţi să păstreze asemenea date critice pe parcursul unui an şi să le transmită, la solicitare, acolo „unde trebuie” (de curînd, cerinţe de acest gen sînt înaintate şi faţă de internet-provideri).

Se pare că poliţiştii s-au răsfăţat atît de mult din cauza unei astfel de colaborări avantajoase cu operatorii de telefonie mobilă încît atunci cînd persoana suspectată îşi uită întîmplător telefonul mobil acasă, aceştia înţeleg acest fapt ca pe o ofensă personală.

Astfel, în vara anului 2007, în Germania au fost arestate cîteva persoane învinuite de apartenenţă la o asociaţie teroristă, două dintre care erau profesori universitari (motiv pentru care acest caz a fost mediatizat). Pe lîngă toate acestea, unul dintre profesori a fost învinuit precum că intenţionat nu şi-a luat cu sine telefonul mobil la presupusa întîlnire a presupuşilor membri ai grupării teroriste. Procurorul a apreciat un astfel de comportament al profesorului drept unul conspirativ.

În sfîrşit, autorul articolului din The Register atrage atenţia asupra programului e-Borders („frontiere electronice”), elaborat în Marea Britanie cu scopul de a ţine la evidenţă deplasarea cetăţenilor cu avionul, cu trenul şi cu alte mijloace de transport şi sfătuieşte cititorul să aibă grijă ca locul de aflare a telefonului mobil să coincidă totdeauna cu ţara unde acesta trebuie să se afle conform biletului cumpărat.

Judecand dupa tendintele tiranice ale elitelor, este foarte probabil ca in scurt timp, toti oamenii sa fie obligati sa poarte in permanenta cu ei telefonul mobil. Cei care nu se vor supune sau nici macar nu au un astfel de accesoriu vor fi catalogati drept „teroristi”, „dusmani ai statului si ai pacii”, „extremisti” etc si vor fi, bineinteles, bagati la puscarie. Daca cu cativa ani in urma existau inca oameni care nu credeau ca telefonul mobil este un veritabil instrument de urmarie, acum lucrurile se spun pe fata, nefacandu-se din aceasta „proprietate” a mobilului un subiect tabu. Dar ce folos ca stim, daca ne complacem in starea aceasta de „plecare neconditionata a capului” ? Elitele jidovesti stiu prea bine ca, chiar daca se afla lucruri mai putin cunoscute despre tacticele si planurile lor, cei care le afla sint incapabili sa se foloseasca de ele, participand astfel la ridicarea statului global antihristic?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: