Prima pagină > Apusul, Atitudine, Ştiri > Statele Unite ale Africii: un cap al fiarei din Apocalipsă

Statele Unite ale Africii: un cap al fiarei din Apocalipsă

preluare de pe site-ul revistei „Credinţa Ortodoxă”

Orice s-ar întâmpla în lume, distrugătorul Satana mărşăluieşte cu ochii ficşi doar spre ţinta lui: realizarea unui guvern mondial şi instaurarea împărăţiei lui Antihrist. E în război cu Dumnezeu şi nu ţine cont de nimic, mai ales că are iluzia unor succese incontestabile în ultima sută de ani.

Un slujitor al său, colonelul Ghaddafi, preşedintele Libiei, fost prieten al lui Ceauşescu, mare dictator şi mason african, a declarat, la începutul acestei luni, că s-au pus bazele Statelor Unite ale Africii. Actuala Uniune Africană a avut o şedinţă (vezi „Adevărul.ro” din 4 iulie curent) şi elitele continentului negru au hotărât „crearea unei autorităţi care va vorbi într-un singur glas în numele Africii”. „Ideologul” Ghaddafi susţine că acesta e primul pas, cam mic, e drept, pentru crearea Statelor Unite ale Africii, monolit foarte necesar populaţiei de acolo ca să se poată împotrivi…globalizării, după eliteasca opinie a tartorului libian. De fapt, lucrarea şefilor africani se integrează grăbitei globalizări impuse de mai marii lumii actuale, iar populaţia e sfătuită să înţeleagă prin asta că se opune dictaturii globale. Cu suficienţă şi cu trufie anunţă acest satrap extinderea Noii Ordini Mondiale, coagularea unui singur stat african, aşa cum e în Europa.

În cartea Apocalipsa suntem avertizaţi că va fi o fiară cu zece coarne, adică zece regate, care se vor supune Antihristului. Acum, aceste forme statale premergătoare statului global sunt „prelucrate” de urgenţă în cancelarii sumbre şi sunt livrate populaţiilor, ambalate în folii strălucitoare, extrem de atrăgătoare. E o neruşinare antihristică, sfidătoare, în faţa căreia lumea actuală nici măcar nu se gândeşte să-i pună în faţă Adevărul, adică pe Hristos. Cei din Africa nici nu-L au (sunt puţine comunităţi ortodoxe pe acest continent!) şi le este la îndemână misionarilor satanei să manipuleze populaţia. Maestrul Ghaddafi zicea, chiar dacă noi nu-l credem, că, de ar face un referendum acum, africanii ar vota sută la sută formarea Statelor Unite ale Africii. Vor vrea sau nu africanii, regatul acela ei tot îl vor face. Aşa cum a fost şi la noi. Românii îl au pe Hristos, dar au susţinut masiv intrarea în Uniunea Europeană [să fie chiar români ăştia care au dorit Uniunea lui Bafomet?], integrarea de bună voie în statul Satanei. Probabil că în Africa le va fi mai uşor decât la noi. Lumea moare de foame, de viruşi, de desfrânări, de lipsa medicamentelor, iar statul poliţist mondial îşi îmbracă uniformele, îşi aşază epoleţii pe umeri, îşi armează puştile, îşi instruieşte mercenarii. Curând vom auzi rafale automate. Cum vi se pare?

 1. 7 septembrie 2009 la 15:47

  Trebuie să ne bucurăm, deci. Ziua judecăţii se apropie! Care-i sensul să mergi contra voinţei Domnului?

 2. 7 septembrie 2009 la 15:59

  Ion,

  Intrebarea care suna in sufletul oricarui ortodox este: de care parte va fi atunci: Cu Hristos sau cu Antihrist?

  Esti gata de Judecata incat te bucuri si ii indemni si pe altii sa o faca? Esti sigur ca stii ce Judecata te asteapta si ne asteapta?

  Vointa Domnului este sa ne pocaim in Biserica Lui pentru pacatele facute si sa dam roade vrednice de pocainta. Tu propui sa lasam armele pocaintei si sa ne „inarmam” cu ranjete de bucurie. Pe cine sa ascultam, Ioane?

 3. 7 septembrie 2009 la 16:17

  1. Cu Hristos.
  2. Da.
  3. Da.
  4. Cuvîntul Domnului şi nu isteriile unor falşi profeţi.

 4. 7 septembrie 2009 la 16:46

  Ion,

  1. Te consideri pocait ?
  2. Care este Cuvantul Domnului?
  3. La ce te referi cand vorbesti despre „isteriile unor falsi profeti” ?
  4. Cum te pozitionezi fata de Biserica intemeiata de Hristos Insusi?

 5. 7 septembrie 2009 la 16:48

  lucrarea sarpelui cel vechi este pe teren fertil, avand in vedere ca materialismul si ateismul sunt curentele dominante in post modernism starea de apostazie generalizata cu exceptia catorva”oaze”, este un fapt implinit, mai lipseste”conducatorul” pe care majoritatea il vor primi cu bucurie, pentru ca asa e scris sa se intample. Prigoana nu a inceput dar va venii.

 6. 7 septembrie 2009 la 17:30

  1. Cauţi bîrne.
  2. Biblia.
  3. La acest articol.
  4. Reformulează.

 7. 7 septembrie 2009 la 17:36

  Nu caut barne. Incerc sa inteleg ce vrei sa spui, dar refuzi sa-mi oferi aceasta sansa.

  In aceasta situatie, ai de ales: continuam discutia si raspunzi la intrebari sau incheiem sesiunea de chat.

 8. 7 septembrie 2009 la 17:39

  Numai bine!
  O să mai intru. 🙂

 9. 7 septembrie 2009 la 17:40

  Sint sigur 🙂

 10. Dana Marathias
  7 septembrie 2009 la 19:53

  De multe ori ma gandeam si eu ca e bine ca se apropie sfarsitul lumii, ca oamenii sunt atat de rai si egoisti, ca unii mor de foame sau de dreptate dar apoi m-am gandit la mine, sunt eu pregatita sa mor maine, sa astept judecata lui Dumnezeu. Mai da-ne Doamne timp sa ne vedem pacatele noastre! Si sa nu credem ca vom avea vreo explicatie in fata lui Dumnezeu caci ne va spune ati luat cunostiinta de bine si de rau si semnele cerului le stiti dar ce este placut in fata lui Dumnezeu nu aveti stiinta!

 11. 7 septembrie 2009 la 23:34

  D-na Dana, am avut timp berechet sa ne vedem pacatele, nu credeti? Ramane sa priveghem:

  „Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
  Iar despre ziua aceea şi despre ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatăl.
  Luaţi aminte, privegheaţi şi vă rugaţi, că nu ştiţi când va fi acea vreme.
  Este ca un om care a plecat în altă ţară şi, lăsându-şi casa, a dat puterea în mâna slugilor, dând fiecăruia lucrul lui, iar portarului i-a poruncit să vegheze.
  Vegheaţi, dar, că nu ştiţi când va veni stăpânul casei: sau seara, sau la miezul nopţii, sau la cântatul Ca nu cumva venind fără veste, să vă afle pe voi dormind.
  Iar ceea ce zic vouă, zic tuturor: Privegheaţi!”
  Marcu 13,31-37

  Nu ai nevoie de o viata sa te pocaiesti si sa te intorci la Dumnezeu.

 12. fane
  8 septembrie 2009 la 10:25

  Hristofor ,

  am observat ca foarte multa lume care isi doreste sa ramana marturisitoare a credintei adevarate si dreapta inchinatoare a Mantuitorului Iisus Hristos , are tendinta sa spuna „Doamne fereste!” cand aude vreo stire de genul celei de mai sus . Sunt de acord , ne ingrozeste gandul ca pe pamant exista oameni care-si doresc cu frenezie instaurarea antihristului dar tocmai de aceea ar trebui sa ne intarim in credinta , sa ne rugam continuu , sa-L slavim in fiecare clipa si sa spunem cu bucurie asa cum spune Sfantul Ioan in Apocalipsa , la sfarsit :
  ” VINO , DOAMNE IISUSE ! ”
  Prin urmare cred ca trebuie sa ne gandim totdeauna de doua ori inainte de a face/spune/gandi un lucru ca nu cumva sa ne dorim exact ceea ce-si doreste si diavolul . De fapt chiar de la diavol si vine sintagma ” sfarsitul lumii ” ( care include si venirea antihristului si lepadarea … ) in loc de ” a doua venire a Mantuitorului ” . Oamenii se gandesc cu frica la sfarsitul lumii si binenteles ca nu si-l doresc , instinctul de conservare le dicteaza asta . Diavolul a facut in asa fel incat sa nu ne dorim acel moment si tocmai de aceea se foloseste de aceasta denumire de ” sfarsitul lumii ” pe care noi , crestinii il numim ” a doua venire a Mantuitorului ” .
  Sa ne amintim ca Domnul si Mantuitorul nostru ne promite ” Caci adevarat zic voua: Inainte de a trece cerul si pamantul, o iota sau o cirta din Lege nu va trece, pana ce se vor face toate. ” Asadar toate acestea TREBUIE sa se intample pentru ca sa vina ziua Domnului . Cum sa-mi permit eu sa-mi doresc sa nu se intample adica sa se amane ceva ce de fapt amana ziua venirii Mantuitorului si drept judecatorului nostru Iisus Hristos ? In nici un caz , ci zic in fiecare zi ” vino , Doamne Iisuse ! amin „

 13. Maria Cristina
  9 septembrie 2009 la 14:26

  Antihristul, monstrul care capata contur pe zi ce trece nu este produs de elite este produsul necredintei noastra a tuturor. Fiecare am contribuit cu necredinta noastra la crearea lui si fiecare continua sa-l alimenteze atata timp cat nu este capabil sa inceapa o viata adevarata (de crestin autentic). E bine sa ne vedem opera dar sa nu dam vina pe altii, pentru ca altfel nu facem decat sa persistam in greseala. Trebuie sa vedem adevaratele cauze care sunt la noi (noi suntem cei mai mari dusmani ai nostri), de aceea solutiile nu pot veni decat de la noi insine.

 14. 6 octombrie 2009 la 15:02

  Apocalipsa 12:12 „…. Vai de voi pamant si mare caci diavolul a coborat la voi cuprins de manie mare fiindca stie ca mai are putina vreme” diavolul exista nu il creem noi, suntem condusi de el
  1Petru 1:14 „Ca niste copii ascultatori nu va lasati tarati in poftele pe care le aveati altadata, cand erati in nestiinta ci dupa cum cel ce a chemat este sfant fiti si voi sfinti in purtarea voastra……..caci stiti ca nu cu lucruri pieritoare cu aur si argint a-ti fost rascumparati din felul desert de vietuire pe care il mosteniserati de la parintii vostri ci cu sangele scump al lui Isus Cristos…el a fost cunoscut mai inainte de intemeierea lumii si a fost aratat la sfarsitul vremurilor pentru voi.”

 15. Maria Cristina
  6 octombrie 2009 la 17:04

  Prin limitele lor oamenii il investesc pe Antihrist pentru a le fi stapan vietii.
  Dar prin desavarsirea in rau a lumii se vor desavarsi in bine alesii lui Dumnezeu.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: