Prima pagină > Apusul, Atitudine, Ortodoxie, Ştiri > Feminista Arbatova vs tinerii ortodocşi din Moldova

Feminista Arbatova vs tinerii ortodocşi din Moldova

„Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă,ci – dornici să-şi desfăteze auzul – îşi vor grămădi învăţători după poftele lor,şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme.” (2Timotei 4:3-4)

Pe 5 decembrie după calendarul papistăşesc, departamentul „feminism” al iadului a trimis-o pe recruta moscovită Maria Arbatova să-i lumineze pe moldovenii „închistaţi” şi încă nepedeplin „civilizaţi” ce înseamnă şi cu ce se mănîncă „iubirea” (a se citi sexul), familia, soţul, copilul, lumea, etc, într-un „master class” la sala cu orgă (a se citi cu orgie), desfăşurat, după cum au hotărît stăpînii încornoraţi ai Arbatovei, sîmbătă seara, atunci cînd duşmanii „valorilor europene” slujesc rînduiala Vecerniei, aşa cum au apucat de la strămoşii binecredincioşi.

Bineînţeles, imaginea îmbătrînită prematur a Arbatovei s-a făcut văzută cu mult timp înainte de „master class-ul” ei, pe un afiş ţipător atîrnat la intrarea sălii cu orgă. Ca să fie informaţi băştinaşii „inculţi” că vine „luminătoarea” femeilor, aprinsă de focul patimilor şi al gheenei.

Ca cei care s-au simţit excitaţi de anunţul acestui „mare” eveniment din capitala moldavă să nu spună că nu au ştiut unde au venit, un grup de tineri ortodocşi intoleranţi şi fundamentalişti au hotărît să iasă pe teren, sătui de reacţiile bolmojite ale celor care nu primesc asemenea specimene precum Arbatova. S-au postat în faţa intrării în sala cu orgă şi au împărţit celor care se grăbeau să asculte „sfaturile” Arbatovei şi trecătorilor care trăgeau cu ochii spre afişul ţipător ca la 500 de foi volante în care stătea scris scurt, ca pentru oamenii grăbiţi ai vremurilor de pe urmă:

Arbatova – glasul iadului!

Şi cine va sminti pe unul din aceştia mici, care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui
dacă şi-ar lega de gât o piatră de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Să nu ne lăsăm amăgiţi de vorbe dulci. Arbatova a venit aici nu pentru a-şi învăţa ascultătorii ce e adevărata fericire şi dragoste, după cum spune în anunţ, ci pentru a face reclamă subtilă egoismului obscurantist, amoralităţii, uciderii de prunci, perversiunilor sexuale şi pederastiei. Vorbind despre ceea ce numeşte dragoste eternă, nu va uita să menţioneze:

 • Că prunc-uciderea e normalitate!

 • Că copilul nenăscut este doar masă biologică, şi nu personalitate înzestrată de Dumnezeu cu suflet (contrar ştiinţei care afirmă: „Embrionul este OM!”, deci are suflet).

 • Că perversiunile nu sunt, de fapt, nimic altceva decât plăceri necesare.

 • Că schimbarea frecventă de soţi e ceva firesc.

 • Că pederastia e înnăscută (din nou contrazicând studiile ştiinţifice) şi e chiar benefică pentru cei ce o practică.

 • Cu alte cuvinte, că omul este un dobitoc ce vine de nicăieri şi merge spre nicăieri, trăind doar pentru nişte plăceri de moment!

Afirmaţii demne de un nenorocit pacient al ospiciului, ca să nu zicem un demonizat, vor fi rostite AICI, în centrul unei ţări de trei milioane de creştini, cu deosebită nonşalanţă sfidând tot ce avem mai de preţ. Dna Arbatova nu merită ură, ci compătimire şi dragoste creştinească, însă ideile anticreştine pe care le răspândeşte sunt mârşăvenii şi crime împotriva credinţei şi raţiunii sănătoase. Să nu uităm că există prostii bine îmbrăcate, aşa cum există dobitoci foarte dichisiţi.

În timpul împărţirii acestor foi, o individă, care s-a declarat „organizatoarea” show-ului respectiv s-a arătat scuturată de ceea ce făceau tinerii ortodocşi, ţipînd retoric că nimeni nu ne dă dreptul să împărţim foi aici şi nici să fotografiem, deşi i s-a lămurit ca unei feministe că acţiunea este publică şi corespunde întru totul legislaţiei în vigoare. Alte colege de duh cu respectiva au rupt bucăţele foile primite, crezînd că prin aceasta s-au absolvit de iad. Altele s-au mulţumit să se auto-osîndească spunînd, după părerea lor, ironic: „Arbatova – glasul diavolului? Hai să mergem să ascultăm glasul diavolului!” Din păcate, nici dracii, nici Dumnezeu nu înţeleg asemenea ironii, aceste „doamne” urmînd să-şi îndeplinească real dorinţa după moarte, de nu se vor pocăi.

În final, se cuvine a aduce o lămurire pentru cei care nu înţeleg sau nu vor să înţeleagă rostul unor asemenea acţiuni: bineînţeles, tinerii ortodocşi care au participat la răspîndirea foilor volante înţelegeau prea bine că, în general, mesajul manifestului anti-Arbatova nu va avea roade în inimele emancipate ale celor care l-au primit. Această acţiune nici nu a avut acest scop idealist. Scopul a fost ca Arbatova şi şefii de la sala cu orgie, în particular dna director Zubcu, să ştie că Moldova nu s-a emancipat încă în totalitate, că Arbatova este considerată şi aici un trepăduş fidel dracilor feminişti, trimis să detoneze fundamentul de secole pe care stă clădită Moldova lui Ştefan cel Sfînt şi intolerant. Şi nu în ultimul rînd, ca să nu spună la Judecată cei care au dat 400-500 de arginţi pentru bilete la „master class” că Mîntuitorul nu le-a vorbit şi lor în următorul verset:

„Dacă aţi fi orbi n-aţi avea păcat. Dar acum ziceţi: Noi vedem. De aceea păcatul rămâne asupra voastră.” (Ioan 9:41)

Hristofor

S-a simţit excitată de chemarea Arbatovei şi yoghina de la ProFM Nata Albot:

 1. gil
  7 decembrie 2009 la 14:51

  plina ne sperante e chemarea iadului,o clipa de neatentie si ne frigem in vesnicie!!

 2. mikhail
  8 decembrie 2009 la 12:38

  Cand Hristos a vazut pe slujitorii satanei in Biserica din Ierusalim, a pus mana pe bici si i-a dat afara. In Vechiul Testament tot Hristos a poruncit ca oricine huleste Numele Domnului sa fie OMORAT. La fel si poponarii, ucigasii de copii(adica promotorii de azi ai avorturilor), inchinatorii la idoli e.t.c. Daca stramosii nostrii ar fi fost la fel de resetati ca noi, si ar fi acceptat in numele „libertatii” si „tolerantei” ca toti degeneratii si indracitii sa-si faca de cap, azi noi nu am mai fi existat. Cred ca ar trebui sa urmam porunca Domnului si exemplul stramosilor nostrii! Proiectul iudaic „noul Canaan” este in plina desfasurare. Romania, Moldova si Ucraina vor devenii un singur stat unde stapinii jidovi vor trai boiereste, iar sclavii goimi-redusi ca numar la doar cateva milioane- vor avea „privilegiul” sa slujeasca stapinilor. Trebuie sa fi ori iuda, ori imbecil ca sa accepti asa ceva!

 3. mikhail
  8 decembrie 2009 la 12:42

  Taină ascunsă, şi acum descoperită asupra jidovilor pentru sângele care iau ei de la creştini, şi ce fac cu dânsul, cu dovediri din Sfânta Scriptură.
  Mulţi au scris multe cuvinte împotriva jidovilor, cu multe şi adevărate mărturii din Sfânta şi dumnezeiasca Scriptură. Atât pentru venirea Mesiei celui adevărat Iisus Hristos, fiul Prea Curatei Fecioarei Maria, cât şi pentru câteva rătăciri ale jidovilor. Care acestea s-au scris atât de dascălii Bisericii noastre, cât şi de dascălii evrei care au primit Sfântul Botez, însă o taină ce ei o au între dânşii, urătorii de oameni şi de Dumnezeu, jidovi, care eu nu o am găsit scrisă nicăieri, şi de au şi scris cineva în oarecare chip, dar puţin şi acoperit, adică: a ucide jidovii pe creştini şi a le lua sângele. Aceasta au scris mulţi, dar pentru ce? Şi ce fac ei cu sângele acesta, măcar că nu mi s-au întâmplat a vedea înscris nicăieri, poate că aşteptând întoarcerea jidovilor vreodată către credinţa lui Hristos: şi ca să nu se scârbească creştinii pe dânşii şi să nu-i primească la credinţă, şi pentru aceia n-au scris. Dar eu de vreme ce cu darul lui Dumnezeu am primit Sfântul Botez şi sfântul chip al călugăriei spre înfruntarea semeţilor şi spurcaţilor jidovi, dar, mai întâi şi spre folosul lor mi-au fost descoperite mie şi păzite, până ce am primit Sfântul Botez. Iar de la Sfântul Botez încoace, toate îmi sunt defăimate şi scuipate. -FRAGMENT DIN „INFRUNTAREA JIDOVILOR” DE NEOFIT CAVSOCALIVITUL

 4. deanna
  8 decembrie 2009 la 20:35

  Chiar, apropo de homosexualitate….. eu credeam si inca mai cred ca un anumit procent se nasc asa. Sinu o spun intimplator pentru ca am copilarit cu un individ, MIrcea Solcanu, care acum este prezentator la o emisiune pe Acasa si a carui homosexualitate este sus si tare afirmata. Eu insa il stiu de la 5 ani cindne jucam impreuna cu ceilalti copii si cind noi ceilalti observaseram ca se comporta cao fetita, vorbea ca o fetita, se preocupa de moda, il interesau numai jocurile feminine… ba chiar se batea ca o fata. Au trecut anii am pierdut legatura, habar n-aveam ca el devenise ce devenise pina am intilnit-o pe maica-sa care mi-a povestit cum de mic ii incerca lucrurile, inclusiv lenjeria de corp. Asa ca asta e un caz clar de homosexual care s-a nascut asa. Asa ca eu totusi cred ca oparte din astia asa s-au nascut. Exista insa si cealalta parte care s-a impregnat cultural, ca sa zic asa, adica a avut modele distorsionate, din prostie, din patimi. Oricum asta nu inseamna ca daca te-ainascut asa trebuie sa si continui asa… si mai cred ca maiales cei care s-au nascut asa Dumnezeu ar putea sa le asculte rugaciunea mai usor decit celorlalti (care s-au pretat la asa ceva din prostie) pentru ca pina la un punct nu e vina lor…. cine stie ce pacate de neam sau blesteme or fi ducind.

 5. Liudmila
  8 decembrie 2009 la 20:36

  Da şi eu VĂD aici E-mail-u meu personal afişat
  fără ştirea şi voia mea…Da Mîntuitorul nostru Iisus Hristos a spus şi de bîrnă în proprii ochi.Bine a spus. Foarte bine! Aşa că mai încetişor ca să vedem că nu tot sub nasu nostru propriu miroasă bine.

 6. deanna
  8 decembrie 2009 la 20:36

  MA scuzati…. am pus asa de multi „asa”, ca suna ilar de-a dreptul textul meu!

 7. 9 decembrie 2009 la 0:19

  Ludmila, doar tu iti vezi mailul.

 8. Mihail
  9 decembrie 2009 la 22:56

  deanna,
  Nimeni nu se naste asa. Asta o spune nu doar stiinta, dar mai ales Sfintii Parinti. Atat timp cat un copil este botezat el este curat ca lacrima, fara pacat, are toate sansele sa cresca un adevarat orodox. Insa educatia copilului in Duh ortodox este foarte importanta, asa cum ne spun aceeasi Sfinti Parinti. Daca parintii nu sesiseaza devierile la care ii indeamna diavolul pe copii si nu ii corecteaza la timp, nu inseamna ca cei care „se educa” de catre diavol in directii pacatoase s-au nascut in acel fel. Si in aceste cazuri responsabilitatea o poarta, in cea mai mare parte parintii, care nu-si corecteaza copii la timp si musai in Duh ortodox, atunci cand apar semne de deviere comportamentala. Atentie parinti, in ce duh ne crestem copii.
  Doamne ajuta!

 9. Sofia
  10 decembrie 2009 la 1:46

  Maria Arbatova nu este o crestina,ce sa mai discutam mai departe.Un crestin nici nu se va duce la asa manifestari.

 10. Mos Ioan
  17 decembrie 2009 la 22:23

  Ia priviti-o pe Arbatova cum râde la taticul ei Dracul, în curând Satana o va strânge în brate si o va duce direct în fundul Iadului în focul cel vesnic.

 11. Doina
  8 februarie 2010 la 20:39

  Urata femeie,iar uratenia ei vine din interior. Este de compatimit impreuna cu toti cei ce au cascat gura la blasfemiile debitate de aceasta amarata.

 1. 22 decembrie 2009 la 22:43

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: