Prima pagină > Apusul, Atitudine, Ştiri > Oamenii MOR după ce sînt vaccinaţi anti-H1N1

Oamenii MOR după ce sînt vaccinaţi anti-H1N1

La ora actuală în marea majoritate a statelor de pe întreg globul au fost demarate ample campanii de vaccinare împotriva gripei porcine. Mass-media aservită elitei francmasonice mondiale şi aşa-zişilor iluminaţi care conduc din umbră lumea refuză să facă publică lunga listă a gravelor efecte secundare ale vaccinului împotriva gripei porcine AH1N1.

Printre cele mai grave efecte secundare se află paralizia, autismul, atacuri cardiace, avorturi spontane, sindromul Guillain-Barre şi moartea. Neîntâmplător, companiile farmaceutice care fabrică aceste vaccinuri (câştigând sume colosale) refuză să-şi asume răspunderea legală a eventualelor efecte secundare.

Există deja multe cazuri dramatice ale unor persoane afectate pe viaţă de acest vaccin. Cele mai grave situaţii sunt cazurile de deces cauzate de vaccinul pandemic. Vă vom prezenta câteva dintre ele:
În Germania, primul caz de deces cauzat de controversatul vaccin a fost menţionat în 16 noiembrie, în Eichsfeld. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, care nu suferea de nici o boală gravă, s-a vaccinat contra gripei porcine AH1N1. La câteva ore după administrarea vaccinului, bărbatul respectiv a decedat. A doua zi un nou caz de deces, cauzat de acelaşi vaccin, a fost raportat în oraşul Wuppertal, unde un alt bărbat, de 46 de ani, a murit la câteva ore după administrarea vaccinului. În aceeaşi zi, la câteva ore după vaccinare, o femeie din oraşul Thuringen, în vârstă de 65 de ani, a murit prin stop cardiac, la câteva ore după vaccinare.

Cazul tragic al morţii unui băieţel de 21 de luni, decedat la câteva ore după ce i-a fost administrat vaccinul împotriva gripei porcine, a explodat pe Internet. Băieţelul s-a născut cu probleme la inimă şi la plămâni şi fusese operat de patru ori. Urma să fie supus unei alte intervenţii chirurgicale peste câteva săptămâni. Mama sa, Yvonne B., în vârstă de 34 de ani, povesteşte că acesta se simţea binişor. Când copilul a fost dus la spital, pentru a fi vaccinat împotriva virusului AH1N1, i s-a spus că nu vor fi probleme. Mai mult decât atât, medicii i-au spus că, având în vedere starea micuţului, cel mai bine ar fi să fie vaccinat pentru că, dacă ar fi făcut gripă porcină, putea suferi complicaţii grave. În noaptea după ce a fost vaccinat, starea băieţelului s-a agravat bursc şi, în numai câteva ore, el a murit în braţele tatălui său.

Şi în Suedia au existat mai multe cazuri de deces cauzate de vaccinarea împotriva virusului gripei porcine. O femeie în vârstă de 74 de ani din nordul Suediei a murit la finalul lunii octombrie 2009, la patru zile după ce a fost vaccinată împotriva gripei AH1N1.

O altă femeie, în vârstă de 90 de ani, a murit, de asemenea, după ce i-a fost administrat vaccinul. Lista cu victimele produse de vaccinare s-a mărit în următoarele două zile cu încă două cazuri, un bărbat în vârstă de 50 de ani cu probleme cardiace şi o femeie care suferea o boală musculară în formă acută.

La începutul lunii noiembrie, şase pacienţi infestaţi cu virusul gripei porcine au decedat la scurt timp după vaccinare, din cauza vaccinului şi nu din cauza bolii efective. În plus, vaccinul Pandemrix a mai provocat în Suedia dispute şi după ce 350 de oameni, care au fost imunizaţi cu acest vaccin, au prezentat grave reacţii adverse. De remarcat este că suedezii folosesc Pandemrix, acelaşi vaccin achiziţionat şi de ţara noastră (România).

Nici Ungaria sau China, ţări în care au loc campanii masive de vaccinare a populaţiei, nu au fost ferite de decese survenite după vaccinarea împotriva gripei porcine.

Cu toate acestea, informaţiile care ajung la public despre efectele secundare (chiar moartea!) ale vaccinului pandemic sunt foarte puţine. Mass-media întreţine slugarnică isteria pandemiei şi promovează periculoasele campaniile de vaccinare împotriva gripei porcine.

A se vedea şi REFERINŢELE din subsolul acestui articol, precum şi articolele:

 1. Marian
  11 decembrie 2009 la 18:09

  Am si eu un sef la servici care s-a vaccinat impotriva gripei porcine si nu se vede la el nici o schimbare. Tot asa e de „bun/rau” e ca si pana acum.

  Asta ce sa insemne?

  Doamne ajuta

 2. Marius
  12 decembrie 2009 la 22:08

  Tu te astepti ca fiecare persoana care se vaccineaza sa pateasca ceva? gresit. Rolul vaccinului nu este moarte intr-o faza spontana, ci una lenta dar sigura. Fabricile de vaccinuri au interes ca cei care au primit vaccinul sa se contamineze cu alte boli pentru a devenii dependenti de noi medicamente (si astfel ei sa faca profit), iar oamenii sa sfarseasca mai repede (vezi ca suntem prea multi si petrol nu mai este pe glob). In Copenhaga se discuta cum sa reduca populatia la 500 mil de loc, dand vina pe poluare (pretext bun) si negand ca nu mai sunt proiecte pentru a produce alternativ ingrasaminte pentru a avea o agricultura cat sa satisfaca hrana necesara populatiei.

 3. Mos Ioan
  17 decembrie 2009 la 21:09

  Dracii, pe doua picioare, care conduc lumea se întâlnesc si în Danemarca (Copenhaga) pentru a pune la cale reducerea populatiei de la peste 6.000.000.000.(miliarde)de locuitori la 500.000.000.(milioane).Acest program satanic de reducere a populatiei a fost dat în vileag de AARON RUSSO (Dumnezeu sa-l odihnesca în pace!), într-un interviu. El a avut curajul sa spuna Adevarul despre ce ne pregatesc stapânii acestei lumi. Nick Rockfeller si cu celelalte satane( miliardarii planetei), spun ca planeta nu mai poate hrani miliardele de oameni, aceasta fiind o minciuna gogonata. In realitate planeta, la ora actuala, poate hrani peste 12.000.000.000.(miliarde) de suflete. Este adevarat ca ei au facut si fac totul ca saracia sa se instaureze peste tot pamântul, au asasinat pamânturile agricole prin îngrasaminte chimice, acum dracul le-a pus în cap sa modifice genetic plantele, ( au aparut multe boli în urma acestei alimentatii nesanatoase), dracii mai omoara si prin sutele de milioane de avorturi/an, prin eutanasie, sinucideri, droguri, tutun, alcool, vaccinuri, razboaie în toata lumea, etc..
  Gânditi-va la milioanele de tone de peste care traiesc în oceanele si marile lumii, care ar putea sa hraneasca sute de milioane si milioane de suflete.
  Numai ca dracii au marit pretul, încât 1 Kg de peste te costa ochii din cap. Ei suprima si pescuitul si tot ceea ce ar putea sa hraneasca omul.Exemple sunt multe, astia ( dracii) distrug totul; Crestinismul, pamânturile agricole, padurile, oceanele, etc.etc.. Tot ei au declansat aceasta criza economica, lasând pe drumuri milioane de oameni fara adapost.

  In Copenhaga „ei” vorbesc despre mediul înconjurator, dar despre copiii avortati de ce nu iau masuri? De ce nu vorbesc despre acest genocid planetar? Nu este, oare, Omul o Fiinta superioara creata de BUNUL DUMNEZEU? Vedeti ura lor salbateca împotriva crestinilor? Evreii fac toti copiii si tot ei dau legi pentru uciderea celorlalte rase.

 4. căpşuna
  10 ianuarie 2010 la 22:56

  si eu sunt in mare parte de acord cu ce spui tu despre acest vaccin, dar permite-mi sa te corectez … autismul nu este un efect advers al unui vaccin … autismul infantil se declanseaza in jurul varstei de 1 an si 2 luni si este o dereglare de comportament.

 1. 10 aprilie 2013 la 13:47

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: