Prima pagină > Apusul, Atitudine, Ortodoxie, Ştiri > JIDOVISM EXTREM: Vodka „Kabbala cu prunci creştini”

JIDOVISM EXTREM: Vodka „Kabbala cu prunci creştini”

De curînd, compania EZ Protocols [Elders of Zion Protocols] a anunţat lansarea brandului de vodcă „Kabbala (pe bază de prunci creştini)” – cel mai nou etalon al calităţii din acest segment super-premiu al pieţei ruseşti.

Un gust nobil de grîu.

Apa îmbogăţită cu ioni de argint, aur şi platină.

Design laconic şi stilat ne întoarce la cele mai bune tradiţii ale chefurilor ritualice.

În fiecare sticlă – cîte un prunc unic, lucrat manual din sticlă dură.

Reţeta acestui tip de vodcă se considera, de multă vreme, pierdută. În anii perestroikăi s-a descoperit că tehnologia fabricării a fost scoasă în mod secret din Rusia în anul 1922 de către Nikolai Berdeaiev, pe aşa numitul „vapor filosofic”. Mai departe, cu ajutorul lui Oswald Spengler şi al „societăţi teosofice a Elenei Blavatskaia„, reţeta vodcăi „Kabbala (pe bază de prunci creştini)” a ajuns la Nikolai Rerih, care pînă la urmă l-a dat spre păzire unui aşram (comunitate de tip budist) din munţii Himalaya, loc în care s-a aflat pînă nu demult.

Băutura este destinată bărbaţilor încrezuţi şi puternici din păturile superioare ale societăţii, care preferă caracterul public al influenţei şi care ştiu cu precizie care este natura puterii de stat în Rusia.

Caracteristic este faptul că campania publicitară a produ sului a fost lansată prin răspîndirea unor carduri de club anonime şi a pre-vînzărilor de la licitaţi prin internet, prin care doar în primele zile au fost vîndute circa 13.000 de butelii (de 5 litri) de vodcă „Kabbala (pe bază prunci creştini)” – un record absolut pentru brandurile categoriei respective.

Figurinele pruncilor se repetă foarte rar – nu mai mult de 3 ori (acest fapt simbolizează mai curînd 3 moduri de permutare kabbalistică a textelor Torei – hematria, notarikon şi temura).

Luînd în consideraţie volumul producţiei, cantitatea figurinelor este, potenţial, foarte mare.

Acest fapt a dus deja la apariţia în Rusia a unor colecţii particulare impresionante în domeniul sculpturii de genul respectiv.

S-a ajuns pînă şi la formarea unui fel de piaţă neagră pentru vînzarea pruncilor din sticlă. În repetate rînduri s-a făcut văzută prin presa galbenă sintagma „kidnapping’ul (răpirea) de sticlă”.

Multe dintre figurine au intrat în circuitul criticii de artă cu numele lor proprii care sînt deseori destul de ciudate: „Cruciatul sîngeros”, „Puştiul în kimono”, „Nano-baby” ş.a.

Ca reacţie la zvonurile insistente şi mulţimea proceselor judiciare lansate de organizaţiile de apărare a drepturilor, compania EZ Protocols s-a grăbit deja să declare că în timpul preparării băuturii nici un copil nu a avut de suferit.

A se observa ce simbol apare sub denumirea vodkăi şi cu cine seamănă mai degrabă figurina ce pluteşte în vodkă…

De legătură:

 1. gil
  29 decembrie 2009 la 11:19

  asta nu este doar o jignire ci este magie neagra!!pe fata si greu de crezut ca au acest tupeu fara un spate politic asigurat !!

 2. Witness
  30 decembrie 2009 la 1:23

  Haide bai lasati vrajeala. Cine-i smekeru’ care a lansat ‘bomba’?

 3. 30 decembrie 2009 la 3:20

  parca seamana cu Putin..au tupeu astia.

 4. 30 decembrie 2009 la 18:46

  asta e bună, e chiar excelentă. aruncă o nouă lumină asupra Protocoalelor Înţelepţilor Sionului. oare cât de cretin ar trebui să fii să înghiţi o asemenea vodkă? ( fie şi la mişto). sunt sigur că vor fi, totuşi, destui prostovani.

 5. ANA
  31 decembrie 2009 la 18:28

  Este o jignire adusa crestinismului si o bataie de joc la adresa oamenilor care cred in dumnezeu .RUSIA nu trebuia sa aprobe asa mizerie ,rusi sant crestini ortodoxi si ne intrebam unde este credinta lor ,APOCALIPSA SE INPLINESTE IN FIECARE ZI nimeni nu poate nega adevarul ,

 6. 6 ianuarie 2010 la 23:12

  Ana, E adevarat ceea ce spui tu!Intradevar inspre asta mergem deja demult!Nu suntem departe!Cum spunea Sf.Serafim Rose:”Suntem cu mult mai departe decit noi credem”!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: