Prima pagină > Înştiinţări, Ştiri > O mamă bolnavă are nevoie urgentă de operație. Să o ajutăm cum putem!

O mamă bolnavă are nevoie urgentă de operație. Să o ajutăm cum putem!

Fiul acestei femei suferinde m-a rugat să public pe blog un anunț de ajutor pentru mama sa.Iată ce scrie pe blogul ei. Să luăm aminte:

Gabriela Tudorache își dorește să-și vadă copii crescând

V-ați întrebat ce ați putea face cu 10 lei? Mulți ar raspunde că și-ar cumpăra 2 litri de ulei de calitate mai slabă, alți mi-ar răspunde că și-ar cumpăra ceva dulce sau câteva țigări. Răspunsul la această întrebare depinde de la o persoană la alta. Dar v-ați pus întrebarea că cu 10 lei ați  putea salva viața unei persoane? Poate ați spune că aș fi absurd sau că viața Gabrielei Tudorache  costă numai 10 lei. Nu costă atât că o viață nu o putem cumpăra nici cu toți bani din lume. Dar 10 lei contează pentru Gabriela că în momentul de față are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Își dorește din tot sufletul să-și vadă copii crescând. Orice părinte își dorește să-și vadă copiii mari, realizați la casele lor și cu tot ce este mai bun.

Haideți să fim un pic mai uniți pentru a salva viața acestei mame.

Gabriela Tudorache, de care va scriam în rândurile de mai sus are 42 de ani și este mama a doi copii unul de 13 ani și cel mare de 23 de ani. A doi copii care are acum cea mai multă nevoie de mamă pentru a-i mangâia în clipe grele, pentru a-i sprijini în drumul lung al vieți.

Însă Gabriela are de trecut un obstacol greu:  a fost diagnosticată cu Meningiom (tumoare cerebrala benigna): în termeni noștri binecunoscuți tumoare pe nervul optic ceea ce înseamnă întâi pierderea vederi și pe urmă cei mai dureros pirderea celui mai frumos dar – VIAȚA. Toate aceste necazuri au început în anul 2007, când a avut primele semne ale bolii: dureri groaznice de cap și slăbirea vederi. Și de atunci a început o continuă luptă: analize, căutări pe internet a unei clinici de specialitate până ce a aflat că singura ei speranță este în Germania la Clinica de neochirurgie INI din Hanovra la medicul Prof. Dr. Fahlbusch, acesta fiind singurul medic care i-a garantat că operația va reuși dacă va ajunge la timp. Dar durerea este că familia nu are suma cerută pentru operație  – 35.000 de euro fără a include transportul și cazarea pe toată durata spitalizări.

Fiecare persoană putem să o ajutăm pe Gabriela, în măsura posibilității, jertfind din puținul pe care îl avem. Fiecare leu contează în salvarea vieții acestei mame. Să ne unim cu toții să donăm sau măcar să postăm pe internet (bloguri, rețele de socializare) povestea de viață a Gabrielei. Dacă noi nu putem dona, o pot face alți.

Cei care doresc să doneze o pot face cu toată încrederea în contul prezentat mai jos:

BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185

RO87RNCB0623123175680001 (RON)

RO60RNCB0623123175680002 (EUR)

SWIFT : RNCB RO BU 

Mai multe detali despre Gabriela Tudorache găsiți pe blogul ei: http://gabrielatudorache.blogspot.com

 1. Bogdan
  26 aprilie 2012 la 17:27

  Am o intrebare, de curiozitate… Pot face o donatie folosind cardul meu cu cip? Sau mai bine nu?…

 2. 26 aprilie 2012 la 22:49

  #Bogdan, cred ca ar fi corect sa o intrebi direct pe Gabriela: dumitru_gabriela31@yahoo.com

 3. Marzinkowski adrian
  13 septembrie 2012 la 18:54

  Imi pare Rau pt aceasta Mama si de necazul Ei Ascultatima bine ce Va. Scriu eu o pot Ajuta sa ajunga la acest doctor cu foarte puzini bani iar operatia i sa fie preluata de o Casa de Sanatate DIN Germania foarte simplu si foarte rapid . Pt detalii contactatima la Nr 004917668514527 ma numesc adrian si locuiesc in germania

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: