Prima pagină > Apusul, Ştiri > Legea Antidiscriminare în Moldova: 13 EFECTE deja REALE

Legea Antidiscriminare în Moldova: 13 EFECTE deja REALE

25 mai 2012 – adoptarea Legii Antidiscriminare (cu privire la asigurarea egalității)

1. mai 2012 – Homosexualii vor ca familiile lor să fie recunoscute ca fiind la fel de normale ca și cele tradiționale
 
Homosexualii vor ca familiile lor sa fie recunoscute ca normale, si cer autoritatilor sa fie tolerante. “Va rugam sa nu aruncati familiile noastre la gunoi. Avem aceeasi dragoste in ele si ne doare acest dispret”. Acesta a fost mesajul organizatiei GenderDoc-M catre ministrul familiei, Valentina Buliga. “Stimată doamnă ministru a familiei, nu aruncaţi familiile noastre la gunoi. Avem aceeaşi dragoste în ele şi ne doare acest dispreţ.În Moldova sunt mii de familii homosexuale. Acestea sunt mesajele pe care vrem să le transmitem doamnei Buliga, poate după aceasta se va gândi că mai sunt familii de care să îşi bată capul şi la care ar trebui să se gândească”, a declarat coordonatorul de program GENDERDOC-M Angela Frolov. (http://www.mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=6774)
 
3. septembrie 2012 – Caravana ”Moldova fără discriminare” poate ajunge și în satul tău
 
4. octombrie 2012 – Curtea Suprema de Justitie a adoptat Recomandarea nr.16 privind procedura de examinare a cererilor de ţin de rectificarea actelor stării civile ca urmare a schimbării sexului
 
5. decembrie 2012 – Amenzi usturătoare pentru discriminare
 
Cei care vor aplica un tratament discriminatoriu vor fi pedepsiţi dur. Amenenzile sunt calculate diferit pentru persoanele fizice și cele juridice. Astfel, încălcarea egalităţii în drepturi, prin amplasarea mesajelor sau simbolurilor discriminatorii în locurile publice, de persoanele cu funcţii de răspundere, va fi pedepsită cu amenzi de până la 12 mii de lei. Dacă aceste acţiuni vor fi promovate prin intermediul mass-media, amenzile vor ajunge până la 16 mii de lei, pentru persoanele fizice şi în jur de 60 de mii de lei, pentru cele juridice. În cazul în care va avea loc o sinucidere sau un deces, cei care au aplicat tratamente discriminatorii vor sta după gratii până la şase ani. Persoanele juridice se vor alege cu o amendă de până la 60 de mii de lei şi nu vor mai avea dreptul să deţină anumite funcţii, până la cinci ani.
 
Cu sancţiuni financiare de până la nouă mii de lei vor fi pedepsiţi şi angajatorii care vor plasa anunţuri discriminatorii, vor refuza neîntemeiat angajarea anumitor cetăţeni, vor plăti şi distribui diferenţiat volumul de muncă. Constatarea cazurilor de încălcare a egalităţii va fi făcută de Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării, structură ce va fi creată în scurt timp. Documentul este o completare a Legii privind asigurarea egalităţii, care va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2013
 
6. ianuarie 2013 – introducerea în instituțiile de învățămînt liceal a enciclopediilor Larousse „Viața sexuală” care promovează direct homosexualitatea ca NORMĂ și conține imagini obscene
 
7. ianuarie 2013 – promovarea Legii antidiscriminare prin publicitate
 
8. februarie 2013 – Au fost selectați 2 membri ai Consiliului antidiscriminare, ambii apărători ai intereselor homosexualilor(avocatul Doina Ioana Straisteanu si psihologul Oxana Gumennaia)
 
9. martie 2013 – Cuplurile homosexuale din Moldova pot deja reproduce cu ușurință copii
 
10. martie 2013 – În următoarele 15 luni va fi implementat un program de promovare a drepturilor persoanelor LGBT
 
11. martie-aprilie 2013 – seminare de instruire a avocaților în domeniul nediscriminării
 
12. aprilie 2013 – Fonduri europene pentru nediscriminare
 
13. mai 2013 – Campania media “Moldova fără discriminare”, lansată la Radio Chișinău
 
 
CE MAI URMEAZĂ? ȘTIM CU TOȚII…
 
Iată ce schimbări catastrofale ne aşteaptă în urma aprobării legii antidiscriminare:
 
1. Orice vorbă împotriva homosexualităţii va fi interzisă. Va fi ilegal să nu fii de acord cu homosexualitatea [art. 1, 2, 3, 4, 5, 6].
 
2. Oricine va vorbi ceva împotriva homosexualităţii va fi amendat cu zeci şi sute de mii de lei. Conform „legii nediscriminare”, va fi creată Inchiziţa Pederastică, cu denumirea oficială de „Consiliu pentru prevenirea şi combaterea discriminării” care va deveni o a doua Procuratură împotriva tuturor oamenilor care nu acceptă homosexualitatea ca pe ceva normal [art. 11, 12, 15].
 
3. În grădiniţile noastre, în şcolile şi universităţile noastre se va începe oficial predarea homosexualităţii ca normă şi comportament demn de urmat. Părinţii care se vor împotrivi vor fi amendaţi şi, foarte probabil, băgaţi la închisoare (ca în Germania, SUA), iar studenţii exmatriculaţi şi traşi la răspundere [art. 9].
 
4. În capitala noastră, în oraşele noastre se va începe dezmăţul homosexual: aşa-numitele gay-parade, care înseamnă goliciune şi sex în public (inclusiv sex oral, anal etc.), în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în faţa monumentului lui Ştefan cel Mare şi Sfînt (după cum au făcut de acum homosexualii sărutîndu-se în grup în faţa Voievodului), pe străzile centrale ale Chişinăului.
 
5. În scurt timp, activiştii homosexuali vor cere ca statul să recunoască „căsătoriile” homosexuale la fel de normale şi legale ca şi căsătoriile între bărbat şi femeie.
 
6. În scurt timp, activiştii homosexuali vor cere ca statul să le dea dreptul de a adopta copii.
 
7. „Legea nediscriminare” prevede şi scoaterea oricăror simboluri religioase (icoane, cruci, răstigniri) care sînt amplasate în locuri publice [art. 4, lit. c].
 
 
De fiecare dintre noi depinde dacă aceste puncte vor rămîne pe hîrtie sau vor ne vor fi impuse „democratic” la noi acasă, în Moldova. Cine are ochi de citit și minte de înțeles – va pricepe.
  1. ORTODOX
    22 iulie 2013 la 22:05

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: