Despre

Acest blog este Ortodox, adică „fundamentalist”, „extremist”, „învechit”, „retardat”, „intolerant”, „nedemocratic” şi „anti-european”. Cu ajutorul lui încerc să-mi ţin la curent fraţii de credinţă (şi nu numai) cu ceea ce se întîmplă în interiorul Bisericii lui Hristos, dar şi în afara ei. Acest blog nu se vrea a fi decît un strop rece pentru căldiceii de noi, decît o picătură de apă potabilă în marea toxică a informaţiei pierzătoare.

Sînt fiu al Bisericii Ortodoxe. Vieţuiesc în Moldova, nu departe de o pădurice şi de cîteva lacuri poluate.

Cine are ceva de folos de împărtășit, de propus sau de întrebat – pot fi contactat aici la comentarii sau la emailul hristoforus@gmail.com

***

Notă: acesta este unicul blog pe care îl administrez. Eu, Hristofor de la „Popas Alternativ”, nu am nici o legătură cu aşa-numitul „ieroschimonah Hristofor” care umblă prin net cu acest nume şi nu sînt aceeaşi persoană cu Hristofor Tarău (bucureştean), deşi împărtăşesc cu ultimul anumite puncte de vedere.

 1. 30 august 2010 la 17:53

  Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va intareasca! Pomeniti-ma si pe mine, va rog.
  Ioana Irina

 2. 27 mai 2011 la 13:42

  Prietenul imaginar sa va aiba in paza!

 3. ciprian
  23 august 2012 la 21:29

  sa va dea Dumnezeu sanatate! i-mi place ca sunteti in dreapta credinta (pe vechi), nu in ortodoxia modernizata. la voi este mai bine sunteti toti pe vechi la noi este mai dificil suntem si pe nou si pe vechi si apare ura intre crestini.

 4. Mircea Suta
  3 aprilie 2018 la 21:12

  Sa-ti dea Bunul Dumnezeu Raiul, frate draga intru Hristos !!!!!!!!

 5. Ioan Costin
  7 martie 2019 la 23:58

  Va rog sa ma dezabonati de la postarile domniei voastre care-mi sunt trimise pri serviciul telefonic de la numarul 0754630972.In caz contrar am sa ma adresez autoritatilor in drept cu acuzatia de hartuire. Va multumesc!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: