Prima pagină > Apusul, Atitudine, Video > Iată cum arată democraţia

Iată cum arată democraţia

Filmuleţ despre una din cele mai mari manifestaţii anti-globaliste împotriva căreia poliţia americană a utilizat pentru prima dată arme chimice…

  1. Ibovnicul
    21 mai 2008 la 16:46

    frumos clip

  2. 21 mai 2008 la 21:14

    Idea-i că in Republica Moldova libertate de acest tip nu se prevede nici macar in 10 ani.

  3. Florica
    21 mai 2008 la 22:15

    asta se numeste „democratie”, americana, unde este egalitatea in drepturi? Cred ca este foarte grav ceea ce s-a intimplat, sa ataci oameni pasnici cu arme chimice, care se resimt peste ani de zile.

  4. tricom
    22 mai 2008 la 10:18

    Democratia- puteria poporului , iar ortodoxia – intoarcerea la Dumnezeu! Alege intre lume si Dumnezeu. Presupun ca antihristul o sa fie antiglobalist, ca sa atraga de partea sa cit mai multa lume, iar globalishtii deja demult sint cu dinsul. Atita timp cit noi cerem drepturi si democratie si nu ne preocupa sufletul si viatsa de apoi ne facem tot raul ce putem face, Dumnezeu ne da totul gratis la cerere, de ce atunci nu cer sa fie salvatsi/lecuitsi/sa fie liberi de pacat(Ceea ce se poate de realizat DOAR prin biserica Ortodoxa).

    Antiglobalismul e inventat de aceleashi fortse ca si globalismul, scopul este de a crea cit mai multe conflicte si de a atrage oamenii catre nishte scopuri desharte, care dau doar iluzie de mishcare si schimbari.

    Uitatsiva ce se cere, cum se organizeaza, asta e un mod pacatos de viatsa nu e o aspiratsie catre Dumnezeu. Antiglobalist nu inseama ortodox, la fel cum antisimit, antifascist , anti_X. Ortodoxia e pro-Dumnezeu si pro-(omenire cu Dumnezeu) si doar contra viatsa pacatoasa. Atita timp cit nu te lepezi de diavol, facind pacatul, toate sint desharte, o sai „drepturi”(drepturi de a pacatui) si democratie dar oricum o sa ramii cu dracu si atunci care e rezultatul: ca globalist ca antiglobalist oricum chinurile veshnice…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu