Prima pagină > Apusul, Atitudine, Înştiinţări, Ştiri > Marş homosexual la Chişinău. Moldovenii s-au supus sau mai au glas…?

Marş homosexual la Chişinău. Moldovenii s-au supus sau mai au glas…?

Activiştii homosexuali fac propagandă de pe podişorul tinerilor căsătoriţi de lîngă starea civilă.  19 mai 2013.

Activiştii homosexuali fac propagandă anti-familie de pe podişorul tinerilor căsătoriţi de pe str. Mateevici – simbolul familiei tradiţionale.
19 mai 2013.

Pentru a 13-a oară în istoria RM, gruparea extremistă a activiştilor homosexuali angajaţi în Moldova organizează festivalul de propagandă a sodomiei în rîndurile moldovenilor „fundamentalişti” şi „homofobi”. Astfel, aşa-numitul festival „Curcubeul peste Nistru” va începe săptămîna viitoare pe 13 mai (marţi) şi se va încheia pe 18 mai (duminică).

În această lucrare subversivă au hotărît să se angajeze (unii din convingeri, alţii s-au vîndut pentru arginţi) mai multe instituţii cu menire culturală, precum şi mass-media. Aşa cum informează în programul oficial chiar gruparea extremiştilor homosexuali care activează sub acoperirea persoanei juridice cu numele „GenderDoc-M” (cu sediul în sect. Telecentru), Cinematograful de stat „Odeon” va fi gazda unor filme străine de propagandă homosexuală, biblioteca municipală (!) „B. P. Haşdeu” va găzdui aşa-numita „biblioteca vie” a sodomiţilor; ca de obicei, clubul „Faraon” din sectorul Rîşcani va aduna elementele antisociale şi antinaţionale din mişcarea respectivă sub acelaşi acoperiş pentru un „party” de sărbătoare; clubul „Tipografia 5” din centrul capitalei (administrat, conform unor date, de lesbiana Boldescu) îşi va deschide călduros braţele pentru alte activităţi pederastice, iar marginalul cuibar de scursuri pseudo-culturale „Teatru-spălătorie” va continua şi în acest an să le spele creierele acelor moldoveni care vor să scape cît mai repede de valorile „demodate” şi „întunecate” ale neamului nostru. De menţionat este şi aceea că dezmăţul pederastic numit „Curcubeul peste Nistru” este sprijinit oficial de ambasada Marii Britanii, iar mediatic de portalul „diez.md”.

Evenimentul-cheie prin care activiştii homosexuali urmăresc să sărbătorească cucerirea ideologică a capitalei Moldovei este provocarea numită „Marşul Egalităţii” prin inima capitalei – monumentul domnitorului nostru Ştefan cel Mare şi Sfînt şi Piaţa Marii Adunării Naţionale. Anul trecut aceştia au reuşit – cu susţinerea directă a forţelor de ordine de la MAI (conduse de pldm-istul Recean) şi prin pasivitatea trădătoare a conducătorilor mitropoliei Moldovei (mitropolitul Vladimir Cantarean şi ceilalţi ierarhi sodomofili) dimpreună cu capul asociaţiei „Fericita Maica Matrona” prot. activist Cibric Anatolie – să-şi îndeplinească scopul: mărşăluirea demonstrativă prin centrul capitalei (str. A. Mateevici) cu expunerea masivă în mass-media europenistă. Despre diversiunea de anul trecut o mărturiseşte însăşi una din activistele sodomite: https://www.youtube.com/watch?v=5XPzdwBOGG4

Mai mult decît atît, deja de o lună gruparea homosexuală a început recrutarea prin internet a unor „voluntari” care au „abilitatea de a reacţiona rapid la schimbări de situaţii” pentru „organizarea şi asigurarea bunei desfăşurări a marşului” sodomit:

gdm_mars

Ca de obicei cînd e vorba de fărădelegi, este foarte probabil că acum după culise au loc negocieri şi presiuni locale şi internaţionale (europeniste) asupra primăriei capitalei (acolo unde au mai rămas cîţiva oameni cu ceva verticalitate morală) ca aceasta să cedeze lobby-ului sodomit şi să nu împiedice (mai mult, să contribuie la) organizarea marşului homosexual anti-familie. Activiştii homosexuali scriu: „Despre ziua, locul şi timpul desfăşurării sale, se va anunţa după ce autorităţile locale vor lua deciziile cuvenite.” Într-un articol scris acum un an („19 mai 2013: momentul adevărului”) cu aceeaşi ocazie, puneam întrebarea: va găsi primarul Chirtoacă în sine suficientă dragoste faţă de valorile tradiţionale reale ale poporului nostru, va putea să aplice concret prevederile stipulate de art. 8 al Legii cu privire la întruniri şi alte documente internaţionale relevante (detalii) care interzic expres manifestaţiile publice care încalcă morala publică sau va alege totuşi să-şi plece trădător capul în faţa stăpînilor europeni, aducîndu-i în jertfă pe alegătorii şi strămoşii lui, aşa cum a ales să facă unchiul său care a votat împreună cu partidul său (fărăde)legea antidiscriminare? Din păcate, răspunsul la această întrebare pare evident, dacă e să ne amintim de pocăinţa publică pe care a adus-o Chirtoacă în faţa unei alte minorităţi agresive, cu ocazia provocării sioniste organizate de aceasta în centrul capitalei de sărbătoarea „hanuka” în decembrie 2013. 

Conform unor informaţii, activiştii homosexuali plănuiesc să-şi desfăşoare „parada” pe parcursul zilei de 17 mai.

Notă: Activiştii homosexuali au o atracţie aparte pentru lucrarea de spurcare a ceea ce este de valoare pentru băştinaşi. În acest sens, este grăitor şi faptul că săptămîna viitoare (între 11 şi 17 mai) se desfășoară Zilele Familiei în Moldova, pentru a 6-a oară. Că principalul duşman al mişcării extremiste sodomite este familia normală tradiţională nu este un secret, iar spurcarea acestei instituţii de bază (pentru orice stat sănătos) reprezintă o plăcere aparte pentru gruparea lui Marcicov-Frolov-Danilov-Zavadovschi-Brega & Co.

P.S. apropo, știați că homosexualii din Moldova deja au solicitat autorităților ca „familiile” acestora să fie recunoscute la fel ca cele tradiționale? (+video)

* Comentariile care conţin incitare la violenţă sau cuvinte obscene vor fi cenzurate.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu