Prima pagină > Apusul, Atitudine, Înştiinţări, Istorie, Ştiri > Masonul Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri

Masonul Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri

Rockefeller a făcut aceste afirmaţii în conversaţiile avute cu regizorul american Aaron Russo,
pe care a încercat să-l recruteze în această elită

Regizorul şi realizatorul de documentare american Aaron Russo analizează în detaliu pentru prima dată mărturisirile uluitoare ale lui Nick Rockefeller, inclusiv predicţiile sale legate de evenimentele de la 11 septembrie şi înscenarea terorismului, fondarea de către familia Rockefeller a mişcării feministe şi planul ultim al elitei  mondiale de reducere a populaţiei şi de implanturi cu microcipuri.

Într-un interviu, regizorul Aaron Russo povesteşte cum a verificat mărturisirile şocante ale lui Nick Rockefeller care i-a spus personal că scopul ultim al elitei mondiale este de a se ajunge la o populaţie controlată prin microcipuri şi că războiul împotriva terorismului e o înscenare. Rockefeller a prezis cu unsprezece luni înainte ״evenimentul״ din 11 septembrie care a declanşat invadarea Irakului şi Afganistanului. De asemenea, Rockefeller i-a spus lui Russo că familia sa a fondat şi finanţat mişcările feministe cu scopul de a distruge familiile şi că reducerea numărului populaţiei este un scop fundamental al elitei mondiale.

Rockefeller a încercat să-l recruteze pe Russo în elită

Aaron Russo este probabil cunoscut mai ales pentru realizarea filmului „Trading Places” – „Pariul”, în care joacă Eddie Murphy. Un alt proiect, însă, l-a adus în atenţia opiniei publice: documentarul său „America – From Freedom to Fascism” – „America – de la libertate la fascism”, despre infracţiunile de delapidare din sistemul de rezervă federală.

Deşi bolnav de cancer, Russo şi-a făcut timp între tratamente să realizeze interviuri cu Alex Jones, realizator de emisiuni radio şi documentarist ca şi el, lansând astfel o serie de declaraţii incendiare despre ceea ce Rockefeller îi spusese referitor la direcţia în care este lumea orientată în prezent de către elita mondială.

Cum a ajuns Russo să afle toate aceste informaţii de la Nick Rockefeller? După difuzarea unuia dintre filmele sale de succes, „Mad as Hell”, Russo s-a implicat în politică. În timpul campaniei electorale pentru fotoliul de guvernator al statului Nevada, Russo a fost remarcat de către Rockefeller şi i-a fost prezentat acestuia de către o femeie procuror. Observând pasiunea şi capacitatea lui Russo de a declanşa schimbări, Rockefeller a început o misiune subtilă de recrutare a lui Russo în această elită.

Ca membru al elitei, lui Russo i se promite un cip marcat special

În timpul unei conversaţii, Rockefeller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relaţiilor Externe (CRE) – Council on Foreign Relations (CFR), dar Russo a refuzat invitaţia, spunând că nu este interesat să asuprească oamenii; în replică, Rockefeller l-a întrebat cu sânge rece de ce i-ar păsa de „sclavi”.

„L-am întrebat care este rostul acestor lucruri”, spune Russo, „aveţi toţi banii din lume, aveţi toată puterea necesară, care e scopul final, atunci?” Rockefeller a răspuns (parafrazând): „Scopul final este să fie toţi implantaţi cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii şi elita să controleze lumea”.

Rockefeller chiar l-a asigurat pe Russo că dacă ar intra în elită, cipul său ar fi marcat special astfel încât să se evite controlul nedorit de către autorităţi.

Russo susţine că Rockefeller i-ar fi spus cu 11 luni înainte de 11 septembrie: „trebuie să se producă un eveniment în urma căruia să invadăm Afganistanul, să construim conducte de petrol prin marea Caspică, să invadăm Irakul, să ocupăm Orientul Mijlociu şi să mergem după Chavez în Venezuela”.

Rockefeller i-ar mai fi vorbit lui Russo despre faptul că în curând soldaţii îl vor căuta prin peşteri pe Osama bin Laden şi că va fi un „un război nesfârşit al terorii, în care nu va exista niciun duşman şi totul va fi o imensă cacealma, astfel încât guvernul să domine poporul american”, susţine Russo, care a mai precizat că Rockefeller râdea într-un mod cinic în timp ce îi făcea această predicţie uluitoare.

Mişcarea feministă sprijinită pentru distrugerea familiei tradiţionale

Într-o discuţie ulterioară Rockefeller l-a întrebat pe Russo ce crede despre mişcările de emancipare feministe. Russo a răspuns că el consideră că aceste mişcări luptă să obţină pentru femei drepturi egale cu cele ale bărbaţilor, de a munci şi de a fi plătite în mod egal, aşa cum s-a obţinut şi dreptul la vot. Acest răspuns i-a stârnit râsul lui Rockefeller: „Eşti fraier! Să-ţi spun despre ce este vorba, de fapt: noi, clanul Rockefeller am fondat mişcările feministe: noi! Noi deţinem toate ziarele şi toate televiziunile – Fundaţia Rockefeller”.

Rockefeller i-a explicat lui Russo care sunt cele două motive principale pentru care familia sa a finanţat mişcarea feministă: în primul rând, înainte de luptele pentru drepturi ale femeilor, bancherii nu puteau impune taxe pentru jumătate de populaţie; în al doilea rând, aceasta mişcare determină ca şcolarizarea copiilor să se facă de la vârste mult mai mici, devenind posibilă mult mai uşor îndoctrinarea copiilor care sunt învăţaţi să privească statul drept prima familie, desfiinţând astfel modelul familiei tradiţionale.

Această revelaţie completează afirmaţiile anterioare ale pionierei feministe Gloria Steinem, conform cărora CIA a finanţat revista Ms. Magazine, în cadrul aceleiaşi strategii de distrugere a modelelor tradiţionale de familie.

Reducerea populaţiei la jumătate

Rockefeller a subliniat în repetate rânduri că „oamenii trebuie să fie conduşi” de o elită, iar unul din mijloacele care ar duce la această stăpânire este reducerea populaţiei. „Sunt prea mulţi oameni în lume”  zicea el şi numărul oamenilor trebuie redus la cel puţin jumătate.

O problemă care a scăpat de sub controlul elitei, după cum reiese din conversaţiile lui Rockefeller cu Russo, este conflictul dintre Israel si Palestina. La un  moment dat soluţia gravita în jurul ideii de a da fiecărui cetăţean israelian câte un milion de dolari şi de a-i muta în statul Arizona.

preluat de pe http://www.prisonplanet.com/

  1. bătăiosu
    14 ianuarie 2009 la 18:08

    Aaron Russo, desi evreu ca si Nick Rockeffeler, nu a consfintit sa se faca unealta diavolului, platind cu viata dezvaluirile legate de planurile Ocultei. Iata inca o dovada ca nu toti evreii impartasesc planurile elitei evreiesti de dominatie mondiala, si ca este o greseala sa-i bagi pe toti in aceeasi oala.

  2. saccsiv
    14 ianuarie 2009 la 18:19

    Alte informatii despre familia Rockefeller cititi va rog in cel mai amplu articol ( in doua parti ) scris pana acum in limba romana:

    Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

    Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

    In legatura cu documentarul “AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM” :

    Minutul 38

    Fostul Commissioner IRS ( 1965 – 1969 ) , Sheldon Cohen , ii spune lui Aaron in Yiddish ( limba evreilor ashkenaz ) “ Nimic nu te va ajuta “

    Commissioner of Internal Revenue ( sau IRS Commissioner ) este seful Internal Revenue Service (IRS) ce se ocupa cu colectarea taxelor , ati vazut la ce mod .

    Inca de la inceputul filmului se vorbeste despre 16th Amendment . Se cuvine sa facem o scurta incursiune in istorie :
    William Howard Taft
    William Howard Taft ( 1857 – 1930 ) , fost presedinte SUA ( 1909 – 1913 ) , fiul lui Alphonso Taft , mason , membru Bohemian Grove , Skull and Bones , Psi Upsilon , Acacia Fraternity , Theta Nu Epsilon .
    In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich ( mason ) . Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare ( 1913 ) . Este foarte important , caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve .
    Nelson W. Aldrich
    Nelson Wilmarth Aldrich ( 1841 – 1915 ) , politician si bancher . Relatii stranse de afaceri cu J. P. Morgan si Paul Warburg .
    Vizionarul Federal Reserve Act . Dupa criza artificiala din 1907 , “ rezolvata “ de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …
    Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg , JP Morgan , Rockefeller . Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “ banca nationala “ creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch .
    Foarte activ mason . Fiica sa , Abby Aldrich , este mama lui David Rockefeller .

    Cititi mai multe in analiza documentarului facuta la:

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-21/598863/Aaron-Russo-%3A-%E2%80%9E-AMERICA-%3A-FROM-FREEDOM-TO-FASCISM-%E2%80%9C–subtitrare-in-limba-romana-si-completari-foarte-necesare.html

  3. 15 ianuarie 2009 la 17:20

    Sa sti ca asta ar explica multe. Da ce nam inteles eu e care Brad Pitt ala din poza cu toata afacerea asta?

  4. nashpa
    15 ianuarie 2009 la 19:20

    http://www.sz3bbyla.ilive.ro/index.php?pag=10

    Este Zeitgeist. Priviti cu atentie.

  5. theform
    16 ianuarie 2009 la 23:41

    Bun. Si scopul elitei nu ar fi unul bun? Eu n-as avea nimic impotriva sa am un cip in cap cata vreme n-as sti de existenta lui.

  6. Cristina
    17 ianuarie 2009 la 1:34
  7. testdepth
    17 ianuarie 2009 la 17:32

    Din ce in ce mao multi bolnavi mintali ce cred in toate prostiile aste cu teoria conspiratiei!

    Mergeti la doctor oameni buni!

  8. di
    18 ianuarie 2009 la 0:52

    ma bucur k lucrurile astea se fac cunoscute k nimeni sa nu aiba scuza k nu a stiut

  9. Franco
    20 ianuarie 2009 la 2:03

    „Noi deţinem toate ziarele şi toate televiziunile – Fundaţia Rockefeller”.Din cauza asta nu crezi tu in consipartii **testdepth**.Gadesti te comporti si vorbesti exact cum vor astia………..

  10. aispetre
    20 ianuarie 2009 la 7:41

    Multe se spun,noi trebuie sa luam ce-i bun.Din pacate si elita noastra,in ultimii 19 ani spune foarte multe si vorba veche:vorba multa,saracia omului.

  11. wtv
    20 ianuarie 2009 la 11:39

    Multi vor muri, si vor fi ingropati fara cruce luptand impotriva noii ordini mondiale… Reducerea cu pina la 80 % a populatiei , cipurile , controlul total,…?Daca te gandesti bine, suna logic…Ce zici de o lume impartita in zone, exact ca sectoarele unei institutii , in care unii au acces peste tot (directorul, contabilul si inca vro 2 )iar celelalte sint restrictionate… ?

  12. 20 ianuarie 2009 la 13:18

    MINTI BOLNAVE…..TREBUIE OMORATI OAMENII ASTIS CU ORICE SCOP…SI CAT MAI REPEDE….IN IAD CU VOI LA MUNCI

  13. 24 ianuarie 2009 la 0:40

    si nimeni nu ca putea cumpara sau vinde fara sa aiba scris pe frunte sau pe mana dreapta numarul fiarei.este un numar de om si valoarea lui este 666.testdepht…asta nu e teoria conspiratziei..e apocalipsa lui ioan
    liniile groase de pe codul de bare au valoarea 6
    3 linii graose pe orice cod de bare sau card sau cip….dau 666
    visa card…..instrumentul cel mai uzual pt tranzactzii…..are numarul in denumirea sa
    vi=valoarea cifrei 6 in alfabetul latin….s=valoarea cifrei 6 in alfabetul grec…..a= valoarea cifrei 6 in alfabetul fenician…deci din nou 666….deja banul este tot mai rar folosit se opereaza prin transfer bancar
    protocolul de transfer are inclus in el numarul 666
    deci….nu e o teorie a conspiratziei
    e o profetzie care se implineshte
    si am fost avertizatzi de acuim aproape 2000 de ani

  14. bila
    25 ianuarie 2009 la 1:11

    treziti-va…..

  15. 25 ianuarie 2009 la 21:53

    stu si sunt constienta de ce va urma !!!!!!dar ce putem face?folosim cardurile caci alta solutie nu avem. ma rog la bunul DUMNEZEU sa ne lumineze si sa ne indrepte pe caile lui cele drepte,sa ne dea putere sa invingem cu mult curaj ceia ce va urma……………

  16. MIhai
    26 ianuarie 2009 la 18:55

    Povesti de adormit copii si de ocupat putinul timp liber pe care il avem.Da-ti poporului apa si circ.. ca paine..nu-i mai trebuie. Eu cred ca va dati prea multa importanta, suntem deja datori vanduti..si copii nostri vor fi la fel , nu are nevoie nimeni de niciun cip sa te controleze pentru ca esti deja controlat, esti cuminte, nu insemni nimic, nu faci nimic, nici macar nu pleci din tara, si atunci pentru ce? ca sa se uite un gras umflat pe un ecran si sa vada pe unde te masturbezi tu ? sau cum te duci pana la herculane si inapoi la munca?
    N-aveti preocupare baieti!gasiti-va o ocupatie calumea. ca de prosti care se aduna sa se roage la pietre si sa-i ceara lui Dumnezeu bani si sanatate e plin pamantul..dar stii ce.. toti crapa intr-un final lasand in urma NIMIC!.

  17. 3 februarie 2009 la 14:38

    Iulia, cred ca ar fi mai eficient sa transmiti aceasta scrisoare celui caruia ii este destinata. Totusi, de dragul cititorilor, las „scrisoarea” aceasta sa existe pe acest blog pana maine.

  18. saccsiv
    3 februarie 2009 la 15:31

    iulia

    Daca nu sublinia Hristofor ca iti va sterge comentariul maine, m-as fi apucat sa demontez punctual lungul tau comentariu prin unul la fel de lung. N-o fac caci cere timp si de maine va fi fara rost. Ce parere ai totusi ce cele ce le-am scris la:

    APOCALIPSA, traim vremurile din urma ?

  19. petrica
    3 februarie 2009 la 22:42

    Vad ca e plin net-ul de astfel de previziuni infricosatoare. La inceput nu prea le-am dat atentie, insa acum, in situatia asta de criza mondiala, am incercat sa studiez si eu fenomenul. Desi inii le considera fabulatii, se pare ca exista ceva adevar in chestia asta cu elita mondiala si scopurile ei macabre. Oricum, cel putin ar trebui sa meditam mai mult la lucrurile care se intampla in jurul nostru. Niste documentare interesante am gasit pe blogul GANDESTE.org. Merita vazute!!!!!

  20. 6 februarie 2009 la 23:43

    Si la ce ne serveste sa stim toate astea…? Pina la urma, avind in vedere ca societatea civila nu se va mobiliza niciodata in numar destul de mare incit sa se schimbe ceva in intentiile guvernantilor (sau sa devina o presiune suficienta pentru guvernanti incit sa le impiedice planurile stupide), nu prea are sens nici sa ne batem capetele cu atitea informatii care nu ne servesc decit la a ne amari si mai tare. Sau ma insel?

  21. Pascal
    7 februarie 2009 la 6:35

    E dureros sa constati in ce grad avansat s-a reusit spalarea de creiere si adormirea de constiinte in lume si in tara noastra, cat suntem de debusolati si rupti de la Adevar. Cand te trezesti putin risti sa pari celorlalti nefiresc si . Si totusi, daca adevarul este acesta, ca se implineste in ochii nostri Apocalipsa Sfantului Ioan? SI DACA ??!!…
    La ce bun sa te alarmezi? Pentru sufletul tau vesnic !…pentru care Fiul lui Dumnezeu Intrupat Si-a varsat sangele pe Cruce. Crezi ca merita? Sau nu crezi de fapt in Hristos? Nici nu accepti ca ai un suflet vesnic care marita atentie? TU alegi sa te batjocoresti sau sa te iei in serios intr-un mod intelept…Domnul sa ne lumineze!

  22. ake
    9 februarie 2009 la 21:53

    Adevarul e ca am avut toata tecnologia dintr-o data si nu stim sa o folosim pentru a ne salva planeta!!!!
    PETROLU!! Exista tecnologii care pot sa ne salveze, inventate acuma 40 de ani!!! Si nici in ziua de azi nu sunt scoase pe piata de zi cu zi… Dar pana la urma daca ne gandim cum a zis Friedrich Nietzsche „Dumnezeu e mort, l-am omorat NOI!!!” in alte cuvinte nu mai avem obstacole care sa ne impiedice sa ne autodistrugem noi intre noi!!! Am fi putut invata ceva de la fiul unu-i „lemnar”!!!
    Oricum al IV-lea razboi mondial il vom desfasura cu PIETRE!!!

  23. ungureanu ioan
    14 februarie 2009 la 16:39

    Sa ne inpotrivim elucubrtiilor!

  24. andrei
    17 februarie 2009 la 3:23

    Incredibila afirmatia lui Cristoiu pe Antena 3 : Proiectul lui Barack Obama – A treia cale – O solutie la actuala criza economica = eliminarea notiunii de mostenire, mostenitori ….. http://www.gandeste.org

  25. milka
    28 februarie 2009 la 21:04

    http://www.radioliberty.com/stones.htm vor sa se ajunga la 20% din populatia de azi… acestea sunt facute de masoni: http://www.radioliberty.com/stones.htm

  26. ovidiu
    22 martie 2009 la 23:05

    Draga Mihai, genialule,nu am inteles de ce ai parasit saitul” Libertatea ” . Vezi ca a bagat o „prospatura ” la fata de la pagina X . Daca tu vezi lumea intr-un fel , nu am inteles de ce toti trebuie sa o vedem ca tine. Asta se numeste liberul arbitru , pe care dupa ce iti v-or instala cipul , nu o sa-l mai ai .Stii ce a raspuns Lapusneanu lui Motoc ? ” Prosti doamne da multi ” . Fi sigur ca dupa ce ne termina pe noi(oricum la nivelul tau de elocinta , vei avea onoarea sa fi un bun tovaras de drum (Kappo)pt. ei , ca oricum dupa acea si pe tine te va transforma in …. ingrasamant), nu v-or mai exista manele si lasa-ne cu pietrele noastre . Poate odata , cand o sa fi si tu destul de mare(numai sa nu crapi si tu pana atunci) o sa intelegi ca acel NIMIC , se numeste suflet , acea energie Divina (pt.tine poate fi si chestie ) care iti pune inima in miscare(printre altele) si care nu se gaseste de vanzare pe taraba langa CD-urile cu Guta si Vali vijelie .

  27. Sima Petre
    6 iunie 2009 la 22:44

    Nu am Inca CLARITATEA voieiLUI. de curand am pus o scrisoare si in loc de timbru am vaz.o hartie cu lipici cu celle 3 bare ingrosate
    care mi-a inlocuit timbru la scrisoarea recomandata …TOTUSI satana dainuieste cu imparatia lui:chiar daca a fost deconspirat pe net.sa ne intrebam de ce ingaduie?

    oare sa se piteasca si mai profund?vezi situatia lui PavelCorutz.Am credinta cavoi fi calauzit ce sa fac in momentul respectiv de Duhul Domnului Isus Duh in care satan nu poate privi si manipula ca pe mine.

  28. marius
    13 iulie 2009 la 2:02

    Pentru testdepth si Mihai……Mai baieti daca va spun ca sunt mai multi cei care cred in teoria conspiratiei decat cei ca voi (ma abtin sa va spun intr-un fel) atunci voi sunteti cei care trebuie sa faceti o vizita la doctor. Mergeti usor nu va grabiti, oricum nu o sa fiti in stare sa schimbati fie si un lucru neinsemnat in aceasta lume.

  29. gil
    19 iulie 2009 la 14:11

    e frumos cum nu vor cei multi sa deschida ochii!tipa,urla sa i lasam sa doarma!cine l a ucis p HRISTOS?cei care fusesera vindecati d EL!cine credeti ca ne vor omora si p noi?cei carora noi vrem sa le aratam ca sant mintiti!

  30. Rodica
    14 august 2009 la 11:10

    Nu sunt cuvintele mele,dar imi dau putere!FII REALIST,ACESTEA TREBUIE SA SE FIE DAR NU DEZNADAJDUI!(Rafail Noica)sau:CINE S-A TRZIT N-ARE ALTCEVA DECAT SA PLANGA!(pusniculProclu).

  31. Andrei
    25 septembrie 2009 la 13:44

    Cei care dorm,sa doarma in continuare!cei care s-au trezit trebuie sa faca front comun si sa lupte impitriva pircilor capitalusti si a bolnavilir care ne conduc!trebuie din momentul asta sa ne unim si ss gasim un lider cu ajutorul caruia sa zguduim lumea asta lipsita de umanitate si sa ii ingropam pe cei care vor sa devenim niste roboti fara credinta si speranta!

  32. 18 ianuarie 2010 la 12:42

    „pentru ce ne trebuie sa stim toate astea”?!

    „Sa ne inpotrivim elucubrtiilor!”

    Faptul ca nu stii legea nu te absolva cu nimic cand o incalci, din pacate unii nu vor sa vada si nu vor sa faca numic pentru siguranta lor si a familiilor lor! Ingonanta este un alt lucru pe care cei care gandesc catusi de putin o exploateaza la maxim!

    Da! Trebuie sa stim cat mai multe! Da trebuie sa facem ceva si daca nu reusim sa fim uniti macar fiecare in parte sa „trezeasca” pe inca unul de langa el! Incetul cu incetul vom putea face ceva sa schimbam acest sistem, sa ridicam valul care va curata mizeria…

  33. ionut moraru
    31 martie 2010 la 9:54

    Pentru Mihai
    Prietene, esti mult, mult prea limitat. Viziunea ta este exceptionala, ca cea a unei oi retarde. Probabil ca vei face parte din cei care vor disparea de pe pamant in curand. Succes!

  34. megas
  35. teologul
    3 aprilie 2010 la 11:21

    Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti cei care au ochii deschisi ca sa vada. De fapt scopul primar al elitei mondiale, pe langa acela de a-si duce la indeplinire scopurile propuse, este sa-i faca pe oameni sa creada ca ceea ce se spune despre ei nu este adevarat. din pacate sunt unii care cad prada acestui joc dublu. Problema e ca scepticii sunt niste ignoranti care nu au acces la adevarata informatie si nici nu stiu prea multe din ceea ce se intampla. Ca pana la urma cei care cred ca exista o elita mondiala, care are niste planuri diabolice nu sunt toti niste prosti. Hai, o fi unul, doi . . . dar toti? Nu vi se pare bizar necredinciosilor ca prea multi oameni sunt de acord ca se apropie Domnul? „Vino Doamne Iisuse”

  36. Mihai
    3 aprilie 2010 la 20:19

    Draga „prietene” teori conspirationiste sunt o gramada si fac deliciul publicului de peste tot, te-ai intrebat vreodata de ce?, niciunul de aici nu e mai breaz decat magda ciumac si alti otv-isti sau consumatori de circoteci ieftine.Fiecare om este LIBER, faptul ca x sau y se simte condus , persecutat sau condamnat la ceva se datoreaza frustrarilor personale si incapacitatea de a evolua sau mai precis a prostiei si a limitarilor, asa ca draga „prietene” esti LIBER sa faci si sa gandesti ce vrei si nicun mason sau mai stiu eu ce papitoi despre care tot vorbesti aici si de care va tot mirati ca tampitii nu-ti poate impune nimic niciodata, cine te opreste sa faci ceva sau sa traiesti cum vrei?(CONCRET???).Daca tot de crezi asa destept si informat spune CONCRET cand vreodata in viata ta vreun mason sau vreo „ogranizatie mondiala” ti-a influentat viata de zi cu zi;Realitatea este cu totul alta „prietene” si anume ca fiecare dintre noi avem toata ziua un birou si un calculator si mai nou internet fara de care aproape ca nu mai putem trai,media de viata a ajuns undeva la 60 de ani,tot unii dintre noi construiesc arme in fabrici, care apoi ajuta alti oameni sa omoare alti oameni pe care de cele mai multe ori nici nu ii vad ,in mod legal doar pentru ca un nene cu uniforma a dat „ordin” si trebuie respectat (toate astea in timp ce unii si altii viseaza teorii conspirationiste si se roaga la pietre ca sa le fie viata mai buna),a si ca sa nu uit, stai linitit mai devreme sau mai tarziu tot in pamant ajungi, problema e ce faci pana atunci, uite, de exemplu ai putea sa inveti limba romana, ar putea sa-ti foloseasca. Totate aceste informatii in care voi credeti si cu care va pierdeti timpul nu va fac altceva decat sa va incuie mintile si sa traiti in frica si in depresie cand afara este soare in fiecare zi,cei mai multi dintre voi sunteti sanatosi, aveti 2 maini, 2 picioare, nu muriti de foame,nu va este amenitat satul de boli precum ciuma,malaria ..sau chiar de bombe , dar stati ca idioti si va plangeti ca lumea este rea si ca vai ce o sa va mai faceti,acum 200 de ani oamenii aveau felinare si lumanari cu care faceau lumina in casa, unii si acum au,aspirina nu exista si nici farmacii non stop …de restul nici nu mai vorbesc,dar voi va plangeti si va rugati la D-zeu sa va dea ..si sa va tot dea,poate i se face mila si va da niste minte , v-ar prinde bine nefericitilor.

  37. teologul
    7 aprilie 2010 la 10:52

    ma bucur ca ma consideri cel putin „prieten. . . . . tampit”! Ai intrebat daca am ceva concret. Tie ti se pare ca esti liber sa faci tot ce vrei? Chiar nu vezi ca este o libertate ingradita de un tarc? si ca daca incerci sa sari tarcul asta esti pe dinafara? Eu, multumesc lui Dumnezeu nu ma plang. Asta era o atentionare pentru unul ca tine. Pacat ca nu ai reusit sa observi. Nu m-as plange de nemultumirile mele in fata unui ateu probabil. Cu alea ma duc la Taticu. Dar ma gandeam ca vrei sa stii si tu. Tie ti se pare libertate sa te duci la banca sa-ti iei salariul de pe card si sa astepti dupa ei sa-ti bage banii cand vor ei? Ti se pare libertate ca ti se asculta telefonul si ca ti se urmareste e-mailul? Ti se pare libertate ca platesti atatea taxe si impozite imbecile? Ti se pare libertate ca tu in cinci ani de munca ti-ai asigurat pensia aia amarata si dupa aceea, 35-40 de ani muncesti pentru nu stiu cine? Chiar unde s-or duce banii nostri atatia ani? Sunt doar cativa „tarusi” prin care am inceput sa-ti conturez „tarcul” asta in care tu zici ca esti „liber”. Tu chiar nu poti sa vezi ca ceea ce a scris un batran acum 2000 de ani se implineste? Un batran care nu stia ce e ala internet si tastatura si calculator si . . . si. . . ? Ca nu-l poti acuza pe sfantul Ioan ca a pus el la cale astea cu otv-istii de azi. De ce nr-ul de pe buletine si pasapoarte, spre exemplu, nu este 222 sau 333 sau 111? De ce este tocmai 666 asa cum a zis batranelul ala? Ce ma mira la tine este ca tu vrei fapte concrete si le ai sub nasul tau. Cu duiumul. Domnul si Mantuitorul nostru a spus odata unor evrei probabil putin mai credinciosi decat tine: „„Vai de tine, Horazine!” a zis El. „Vai de tine, Betsaido!” Căci, dacă ar fi fost făcute în Tir şi Sidon minunile cari au fost făcute în voi, de mult s’ar fi pocăit, cu sac şi cenuşă. De aceea vă spun că, în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru Tir şi Sidon decît pentru voi. Şi tu, Capernaume, vei fi înălţat oare pînă la cer? Vei fi pogorît pînă la Locuinţa morţilor; căci dacă ar fi fost făcute în Sodoma minunile, cari au fost făcute în tine, ea ar fi rămas în picioare pînă în ziua de astăzi. De aceea, vă spun, că în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru ţinutul Sodomei decît pentru tine” (Matei 11:21-24). Cred ca ai mai multe dovezi decat ai tu nevoie. Si cea mai mare este ca Mantuitorul nostru este cu noi in fiecare zi asa cum ne-a promis. A si apropo: „Hristos este viu!”

  38. MIRRA
    25 aprilie 2010 la 15:25

    Va rog din suflet sa-mi aprobati comentariul.Am initiat o minicampanie de informare a populatiei si avem nevoie de cat mai multa sustinere.Iata si anuntul:
    Minicampanie de informare a populatiei impotriva manipularii, a controlului si a privarii de libertate a omului! Lupta pentru dreptul tau la libertate!!! http://www.petitieonline.ro/petitie-p64006041.html (SEMNEAZA SI DA MAI DEPARTE TE ROG!)
    Multumesc!

  39. makko
    4 octombrie 2010 la 2:22

    Va rog eu mult,nu va mai agitati atat k iese acidul din voi..unu mai stralucit k altu..eu zic sa ne grupam si sa ne ducem peste ei sa.i omoram pe toti..treziti.va ma frate la realitate..nu aveti ce sa haliti acasa si va faceti griji de masoni,de park puteti schimba ceva..traiti viata la maxim cat mai puteti si nu mai luati in seama toate prostiile

  40. Iustin
    2 noiembrie 2010 la 1:59

    Pai de aia nu avem ce manca acasa, ca tara noastra e vanduta sistematic marilor puteri financiare, masonice, oculte. Politicienii nostri sunt marionetele lor. Si este bine sa ne agitam pentru ca, chiar daca nu putem schimba mare lucru, poti sa te feresti macar de cate ceva cum ar fi: vaccinul foarte toxic (de exemplu al gripei porcine); acceptarea cipului electronic acum in buletin, mai tarziu sub piele; sa-ti feresti copiii sa se uite la toate mesajele din videoclipurile muzicale de exemplu care ii indemna la violentza, sau spre sexualitate exagerata, sau spre homosexualitate, desfranare, placeri, ceea ce in viatza le va aduce numai suferintza; sa eviti pe cat se poate mancarurile acestea si bauturile carbogazoase foarte toxice; etc. Dar mai sunt si oameni, un pic de masoni, care lasa deliberat mesaje de genul acesta „Nu puteti face nimic” , „traiti viata la maxim” , „acceptati” , „sunt teorii ale conspiratiei, prostii” , doar ca sa induca citiorii in eroare si sa-i faca sa nu se mai gandeasca la aceste probleme de fapt foarte grave.

  41. calgarian
    11 decembrie 2010 la 12:22

    Hai sa fim seriosi!
    Comform articolului, planul de reducere al populatiei prin feminism si homosexualitate se aplica numai la familia crestina si evreiasca, protejind in schimb pe MUSULMANI. Inseamna ca Fam.Rockefeller s-a convertit la ISLAM, nu-i asa???
    De ce ii protejati pe acesti musulmani si nu spuneti nimic despre ei.
    Nu locuiesc in Romania, ci in Calgary. Eram la Universitate in ziua de 11 Sept, cand au cazut Turnurile. Eram in pauza si nu stiam ce se intimplase, fiind nedumirat de horele si tipetele de bucurie ale musulmanilor. Ceva mai departe, studentii canadieni priveau just si judecind abuzul la care erau supusi.
    Sa fim drepti.
    De ce incurajati ura intre crestini si evrei?
    De ce inventati si nu rationati logic.
    Dumnezeu ne invita pe toti la pace si iubire, nu la cearta si zizanie, Dumnezeu ne-a dat dreptul sa participam la creatia Lui, zi de zi, si nu sa o distrugem.
    Doamne ajuta!

  42. Ned.Kelly
    11 octombrie 2011 la 20:26

    Din pacate sunt o groaza de zombi care vad realitatea doar prin ochelari de cal , privesc doar in directiile care le plac ; afara e soare , matzul il au plin , o cosmelie cu vre-o 3 etaje deasupra capului, o masina de la firma si un birou pe vre-o multinationala unde sa-si frece bucile zi de zi ..si binenteles ca ei se simt foarte multumiti.
    Insa din pacate retardatul nu poate vedea si dincolo de orizonturi ,dincolo de aparete fie ele cat de frumoase.
    Ei bine dragi oameni (care aveti mintea mai destupata) acestia pe care i-am descrism mai inainte sunt adevaratii nostri dusmani ,carora noi incercam sa le deschidem mintea si ochii iar ei te acuza de minciuni si inchipuire.
    Cat despre bestiile umane care se tot chinuie de sute bune de ani sau chiar mai mult sa conduca restul turmei ,ei bine chiar exista!, este destul sa deslusesti putin caracterul uman si atunci realizezi ca aceste ”elite” ordinare care vor sa ne controleze pe deplin chiar exista insa nu printre noi ci undeva in umbra de unde trag sforile umanitati tot mai mult.
    Acele ‘elite’ demonice care detin aproape toata sursa financiara a planetei, fiind satui de bani si averi care oricum nu-i mai satisfac si ajung astfel sa-si doreasca altceva care sa le satisfaca dorintele si placerile si ce altceva decat controlul total asupra celorlati ,dreptul de a decide cati dintre noi sa moara si cati sa supravietuiasca ,cat sa mancam si cat sa muncim, cine sa-si perpetueze neamul si cine sa piara..toate aceste le dau teribila satisfactie de a se comfunda cu Insasi D-zeu., asemeni unui copil care se joaca cu lopetica deasupra unui musuroi de furnici pe care le striveste din pura satisfactie.

  43. cristina
    27 iulie 2012 la 2:02

    Aceste discutii, nu sunt teorii ale conspiratiei,sunt reale si constituie o amenintare la adresa omenirii. 666 este numarul de care scrie in Biblie,deci a fost profetit in urma cu 2000 de ani,si acum in zilele noastre ne uita pe toate codurile de bara si ele contin cifra 666.Daca au impus documentele biometrice,va urma cipul(acesta este pecetea lui Antihrist) iar cine nu-l va accepta de buna voie,va fi obligat direct sau indirect.De aici va incepe prigoana contra crestinilor,iar cine va avea credinta in Dumnezeu va supravietui,pt ca Dumnezeu va scurta acele zile pt. a-si ocroti turma Treziti-va pina nu e prea tarziu si nu acceptati documentele biometrice fortati de un sistem care-l slujeste pe Antihrist.Uitati-va la cladirea unde are sediul UE adica la Bruxelles si veti vedea ca seamana izbitor cu turnul Babilonului din Biblie,uitativa pe monedele de 1 euro si veti vedea o femeie calare pe o fiara,cauta-ti pasajul unde scrie de femeia ce calareste fiara si o sa vedeti ca totul se leaga si totul are un inteles.Cele 13 familii care conduc lumea,lucreaza intens pt. a pregati terenul pt. venirea lui Antihrist;acesta se va inscauna la Ierusalim,Evreii deja au achizitionat materiale pt.reconstructia templului lui Solomon.Cind veti auzi ca acest templu va fi gata,sa stiti ca atunci va incepe cu adevarat Apocalipsa.Nu sunt vorbe goale si nici basme,sunt profetii facute de oameni cu credinta in Dumnezeu si care s-au scris in Biblie.Dumnezeu sa ne apere de ce va veni peste noi,caci sta scris ca ce va fi,nu a mai fost de la facerea lumii si nici nu va mai fi. Sa avem credinta si sa devenim buni,sa uitam de ura, de egoism, de invidie, de lacomie,de fatarnicie, si sa ne iubim aproapele caci numai prin iubire si credinta vom invinge pe Antihrist.

  44. Emi
    17 august 2012 la 18:17

    Eu cred ca ne facem prea multe probleme, am observat ca suntem prea pesimisti cu privire la viitor.Eu una, m-am saturat sa aud numa despre lucruri din astea( cipuri,scaderea populatiei, miscarea feminista, masonierie, etc etc etc).Dupa ce ca la tv auzim numa despre violuri, crime, batai, catastrofe mai stam sa ascultam si astea in fiecare zi.Cand vreau sa citesc ceva pe net imposibil sa nu dau peste asa ceva.Fratilor nu mai fiti asa temuti, toate lucrurile astea nu ne fac altceva decat sa ne manipuleze, sa stam cu gandul numa la lucruri din astea marsave, dar ganditi-va ca vremurile astea oricum veneau pt ca asa a fost scris de Dumnezeu.Mai bine ne-am concentra pe viata noastra spirituala decat pe chestiile astea cu masoni si alte cele, nu o spun cu nume de rau dar hai sa nu mai privim viata asta in negru pt ca daca avem o viata cu Dumnezeu asta inseamna sa fim veseli, optimisti.
    Iar cu scaderea populatiei , eu una personal nu cred, din anul 1900 era pop peste 1 miliard, acum sunt 7 miliarde, iar pana in 2020 se preconizeaza ca vom ajunge la 10 miliarde.Deci nu mai credeti orice.Va doresc sanatate si fericire ca asa ne vrea Dumnezeu, fericit, plini de optimism.Tre sa le inspiram si celorlalti curaj si pozitivism.Pe mine una, chestiile astea m-au doborat, uneori gandeam negru, dar am pus stop.Tre sa traim bine cu gandul la Cel de sus ca spunem sa nu ingrijoram pentru ca El are grija precum are grija si de pasarile cerurilor.
    Doamne ajuta.

  45. daniel
    18 iunie 2013 la 21:35

    SI DACA EU VOI FI CU VOI ,SI BINENTELES SI VOI CU MINE CINE VA FII IMPOTRIVA VOASTRA….

  1. 17 ianuarie 2009 la 14:38
  2. 27 ianuarie 2009 la 12:21
  3. 15 martie 2013 la 17:07
  4. 15 martie 2013 la 17:10
  5. 1 noiembrie 2013 la 15:58
  6. 30 decembrie 2013 la 14:24
  7. 24 mai 2017 la 20:49
  8. 24 mai 2017 la 20:50
  9. 21 iunie 2017 la 18:05
  10. 21 iunie 2017 la 18:08

Lasă un comentariu