Prima pagină > Apusul, Atitudine, Înştiinţări, Gînduri, Ortodoxie, Video, Ştiri > Un documentar lămuritor: „SUSPECT NATION” 

Un documentar lămuritor: „SUSPECT NATION” 

În acest documentar, Henry Porter porneşte în investigarea tehnicilor de supraveghere pe care ni le „propune” statul. Vom vedea cum stau lucrurile în realitate. Deşi aparent nu ne spune nimic nou, incursiunea aceasta în lumea uneltelor antihristice este zguduitoare şi extrem de actuală. Ce-i Marea Britanie astăzi, mîine dimineaţă va fi România creştinilor „obsedaţi de lucruri trecătoare”

Camere video de supraveghere pretutindeni, softuri de analiza si identificare a imaginilor, identificare biometrica, monitorizarea comunicatiilor prin telefonie mobila si internet, cipuri RFID in cartelele de transport, in cardurile bancare, in produsele supermarketurilor, in pasapoarte, in carti de identitate si implantate sub piele, baze de date agregate ce contin toate informatiile culese. Toate acestea nu mai sunt doar tehnologii science-fiction ori care sunt prea scumpe pentru Romania. Desi lumea se zbate intr-o criza economica si financiara, in mod „miraculos” se gasesc intotdeauna bani pentru aplicarea tehnologiilor de supraveghere a populatiei, iar Romania a preluat fortat aceste metehne ale statelor occidentale desi la noi nu au existat asa zise amenintari teroriste. Aceste metode de supraveghere nici macar nu si-au dovedit eficienta in reducerea infractionalitatii sau cresterea securitatii, ba din contra ele usureaza contrafacerea electronica, fraudele sau abuzurile unor terti, in plus fata de cele ale statelor care le-au implementat cu incalcarea drepturilor civile si constitutionale .
  1. mateea
  2. horatiu
    27 februarie 2009 la 18:26
  3. parereamea
    28 februarie 2009 la 1:52

    Delectati-va aici:
    http://www.henry-porter.com/
    Iata preocuparile marilor ziare britanice, in timp ce la noi Sinodul ne da peste nas pe aceeasi tema:
    http://www.guardian.co.uk/commentisfree/henryporter/2009/feb/25/civil-liberties-surveillance
    Iar pentru cei ce cred ca stam prost cu birocratia cititi:
    http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2009/feb/04/idcards-biometrics

  4. bogdan
    28 februarie 2009 la 9:37

    Ortodoxi se prabuseste -in primul rand- datorita neputintei si ignoirantei credinciosilor!

  5. 28 februarie 2009 la 17:57

    @bogdan:
    iti raspund cu un citat:
    „Adevărul rămâne acolo unde n-ai cedat. Dacă unul singur ţine adevărul, acolo e Biserica. Ortodoxia va supravieţui prin el!” Pr.Arsenie Papacioc

    Cat despre preluarea de catre Romania a mijloacelor de supraveghere, e foarte simplu. In primul rand e o problema economica si de coruptie. Anumite firme vor fi alese si platite gras pentru implantarea acestor instrumente diavolesti. Iar ai nostri pentru bani isi vand si..sufletul. In al doilea rand, numarul francmasonilor din conducerea partidelor si al tarii este tot mai mare, iar acestia se bat in a se gudura si a face pe plac stapanilor lor, antemergatorii antihristului.

  6. bogdan
    4 martie 2009 la 1:15

    Hristofor,
    sunt de acord. sa ramna ala „unu”: nu mai incurcati lumea degeaba!
    http://photo-by-iorga.blogspot.com/2008/03/bucurii-scurte.html

  7. misu ciobanu
    13 martie 2009 la 18:44

    Bogdanel, apai dragul tatii daca tu esti „lumea” cred ca faci parte dintr-o lume care este deja incurcata, asa ca nu prea mai are importanta daca esti singur sau nu.

  1. 2 martie 2009 la 14:01
  2. 29 august 2009 la 19:02

Lasă un comentariu